Ванкувер2022 🇺🇦
-
💸 ФАЛЬШИВЫЕ КУПЮРЫ И РУБЛИ ЛУЧШЕГО КАЧЕСТВА 💰РАБОТАЕМ ОТПРАВКАМИ ПО ВСЕМУ МИРУ, НАДЕЖНО УПАКОВЫВАЕМ 🏧 ПРИНИМАЮТ БАНКОМАТЫ И КАССЫ ⬇️ ДЛЯ ЗАКАЗА ПЕРЕХОДИТЕ ⬇️ FalshSuper.tech FalshSuper.tech ‼️ ПЕРЕСЫЛАЙТЕ ЭТО СООБЩЕНИЕ В ИЗБРАННОЕ, ЧТОБ СОХРАНИТЬ КОНТАКТЫ ‼️
-
Вітаю👋 Мені потрібен саме ТИ🫵 Я в пошуку перспективних та амбіційних людей, які зацікавлені в розвитку!🌟 Робота не віддалена! м.Київ🌇🇺🇦 Спілкування в чаті, ніякого скаму та дзвінків⛔️ Умови: Оплачуване стажування - 600$👩🏼🎓 Потижневі виплати💸 Можливість заробляти від 2000$💰 Віком від 20 до 35 р.👨🏼💻👩🏻💻 Все що тобі потрібно - трішки старання та відповідальності 🫰 Надсилай повідомлення в особисті і я розповім тобі всі умови📬
-
Здраствуйте. Меня зовут Марʼяна. Я предоставляю широкий спектр маркетингових услуг. Какие услуги я предоставляю: • Таргетированая реклама • SMM ведение • Google ads • SEO • Сайты • Создание чат бота Предлагаю бесплатную консультацию.Интересно, пишите «+» в личние сообщения.
-
В пошуках підприємців, власників бізнесів, офлайн та онлайн магазинів, психологів, астрологів, коучів, б'юті майстрів та інших експертів, які прагнуть збільшити свій дохід в х2-х5! Я займаюся рекламою вже 5 років та зараз в пошуках нових клієнтів. Знаю, як робити будь-якому бізнесу х2-х5 в обороті Маю досвід більше, ніж 100 проектів: побудова продаючих воронок продажів, створення бази клієнтів, чат-ботів, сайтів та інше. Кому цікаво, запишіться на безкоштовну консультацію, де я: - презентую вам одразу стратегію по просуванню на будь-який рекламний бюджет ; - зроблю аудит рекламного кабінету та сторінок; - зроблю декомпозицію вашого проекту - скільки треба вкласти в рекламу,щоб заробити Х в доході? - зорієнтую по результатам співпраці.
-
Привет, куплю USDT за наличку, только личная встреча🤝 Дам хороший курс, если запишите видео/аудио отзыв☺️ Скам мимо!
-
Да,так же
-
Так сейчас у всех. Видать сайт не справился с нагрузкой
-
-
Мне пока всего один приходил - за парковку у гидранта
-
Это понятно ) там цена вырастает до 150 и они сразу же в коллекторское агентство передают
-
Це реальний штраф, а не уявний як у ізіпарка. Його виписала поліція скоріше за все. Платіть 😁