Ванкувер2022 🇺🇦
-
В пошуках підприємців, власників бізнесів, офлайн та онлайн магазинів, психологів, астрологів, коучів, б'юті майстрів та інших експертів, які прагнуть збільшити свій дохід в х2-х5! Я займаюся рекламою вже 5 років та зараз в пошуках нових клієнтів. Знаю, як робити будь-якому бізнесу х2-х5 в обороті Маю досвід більше, ніж 100 проектів: побудова продаючих воронок продажів, створення бази клієнтів, чат-ботів, сайтів та інше. Кому цікаво, запишіться на безкоштовну консультацію, де я: - презентую вам одразу стратегію по просуванню на будь-який рекламний бюджет ; - зроблю аудит рекламного кабінету та сторінок; - зроблю декомпозицію вашого проекту - скільки треба вкласти в рекламу,щоб заробити Х в доході? - зорієнтую по результатам співпраці.
-
Привет, куплю USDT за наличку, только личная встреча🤝 Дам хороший курс, если запишите видео/аудио отзыв☺️ Скам мимо!
-
Да,так же
-
Так сейчас у всех. Видать сайт не справился с нагрузкой
-
-
Мне пока всего один приходил - за парковку у гидранта
-
Это понятно ) там цена вырастает до 150 и они сразу же в коллекторское агентство передают
-
Це реальний штраф, а не уявний як у ізіпарка. Його виписала поліція скоріше за все. Платіть 😁
-
А ніхто і не платить. Бо то не штраф. Якщо на інвоісі від корумпованої приватної фірми стоїть "хатєлка" в 89 баксів, а нові номери коштують 20, то хто вибере кормити дармоїдів? 😁 Реальні штрафи від поліції - то зовсім інша справа. Бо то штраф, а не хатєлка на інвоісі
-
Господи. Загугліть. Я тут вище вже писав про них. - Контракт з ними з боку Ванкувера підписував чувак, який потім пішов до них на високу позицію - Компанія є підрядником міста, і мусить робити свою бухгалтерію публічною, але не робить. З ними постійно на цю тему конфлікт Тупо чуваки з мерії запиляли собі дойну корову.