Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ха-ха три раза, разве что по памяти)) света нет, мобильный инет такое не потянет
-
t.me/govancouver2022/238650
-
🤷♂️
-
Потыкал 10 точек на карте, все с 5:30-6:00 зарепорчены. Не на одну не назначена команда. Надеюсь в Ванкувере дела обстоят лучше )
-
Ну да, циклон😂
-
Валя, как вариант, наберите ванную горячей воды, чуток испарение погреет воздух.
-
Вітання. Завтра об 11 ранку буду мати інтерв’ю із Генеральним Консулом, де будуть відповіді на всі ваші запитання. Щойно з ним говорила і домовилися, що будемо старатися дати відповіді на всі запитання за це інтерв’ю. В сумі я отримала близько 1100 питань від громади, які я згрупувала в 46 питань. На своєму Інстаграмі буду мати наживо. Під час радіопередачі буде в суботу. Більше інформації можете знайти в цій публікації: www.instagram.com/p/DChUpEByjEE/?igsh=MTRudHIyc3p6bnUzZw==
-
Оля, мы живём в одном доме, я знаю о чём пишу☺️😉
-
Добрий день. Шукаю когось, хто був би зацікавлений створити дитину. Мені 37, але проблема в тому, що я дуже замкнутий у собі і не маю підходу до дівчат, і, скоріше за все, це не зміниться. Я шукаю дівчину, яка б погодилася завагітніти, незалежно від того, що може бути у майбутньому з батьками, просто хочу мати дитину. Буду допомагати мамі, а якщо мама не захоче виховувати, то можу сам виховувати. Зараз я знаходжуся в Європі, але хотів би, щоб дитина на момент народження була в Канаді, тому найкраще підійшов би той, хто має візу від CUAET. Я шукаю когось, з ким можна поспілкуватися для початку, когось адекватного і розумного, як я. Прошу не писати всяким дурачкам типу "піди до психолога" чи "ти знаєш, скільки треба ресурсів вкласти, щоб виростити дитину", "тобі сурогатне материнство чи банк сперми" — це все і так зрозуміло, і мені таке не підходить. Я хочу свою дитину, а не з дитячого будинку, тому розуму мене вчити не треба. Я розказав про свою ситуацію і шукаю, хто зацікавлений у цьому.
-
Тогда уже вАрованные 😂
-
ну вот,ураган есть - время страшных историй
-
вспомнилось
-
На эшафот в вАрованых бутсах😆