Ванкувер2022 🇺🇦
-
Сфера обслуживания в Украине одна из лучших Любая кав’ярня чистая и за покупателя Вылизывают тебя с ног до головы Отдельная тема маникюр и парикмахерские За смешные деньги идеал делают В Европе такого совсем нет Здесь еще не была Ан нет, зашла в одну парикмахерскую насчитали покраску и стрижку 180 долларов Ню ню
-
Ничего)
-
Сейчас 2022 год
-
І я говорю за бруд не тільки стаканчики пластикові , а й брудні вітріни, вбиральні , куди б не пішла, то буває страшно зайти На заправках чи кафе чи фастфуд , не важливо Просто не звикла що все таке не доглянуте Навіть вот була в ніби-то нахваленій кав'ярні в downtown, захотіла солодке Дивлюсь на холодильник з ним , а то був жах , поставлене як-небудь , без світла , брудне скло, мені після цього нічого не захотілось замовляти( А в Україні , навіть в маленькому містечку де я виросла стараються за всім доглядати Але так як вище написали, звісно, це не головний критерій для життя Просто запитали , що не подобається і то перше що спало на думку )
-
нашла эту историю, прочитала... 🙈
-
факт) ну тут никак не поймешь что у них в мыслях
-
Де то ви жили ? Я на Печерську жила і працювала, скрізь сміття. Але то рідний дім, звичайно. В Ванкувері ходжу і не розумію- смітників немає, а на вулиці чисто)
-
еще нет))