Ванкувер2022 🇺🇦
-
Привет Милана! Антиспам: на какой кнопке футболка?
-
вітаю !) я з сімʼєю скоро плануємо переїхати до Канади. нас 8-меро😁, мої батьки , 5 прийомних дітей і я, старша донька. розглядаємо Бернабі або можливо Кокітлам. можливо хтось порадить де ліпше? подаємося по туристичній візі, чи буде можливість потім переоформитися на робочу візу ? чи можете щось порадити, якісь поради на перший час, де шукати житло, які посилання, платформи, тощо завчасно дякую 🫶🫶
-
Привет Саня Мих! Антиспам: на какой кнопке арбуз?
-
ми консультувалися з міграційним адвокатом та міграційною службою, це не наша ідея )) вони стверджують що це цілком можливо ))
-
Це можливо, але краще вам консультуватись із імміграційними консультантами, бо вони профі в таких справах. Насправді тут може буде багато різних ауткамів, вам можуть видати перміти на місці в аеропорту, вам можуть сказати подаватись онлайн, вас можуть не впустити взагалі, вас можуть впустити як туристів, а далі ви з імміграційним консультантом намагаєтесь податись на ворк перміт і залишитись. Це тільки про що я чула, а я взагалі не цікавилась цією темою. Це дуже непростий кейс, є багато вірогідностей.
-
так,консультанти нам допомагають в оформлені всього , за час перебування там (можливих пів року) треба знати роботу/роботодавця і переоформитись
-
дві є, чекаємо на інші )
-
Возьмите еще одну консультацию у другого консультанта и перепроверьте эту информацию, наверное. Насколько я знаю недавно приняты ограничения и находясь в Канаде нельзя оформить ворк пермит . Но я не консультант конечно 🤷♀️ я пересказываю то что читаю в тех новостях что миграционная служба публикует . Возможно есть какие то пути другие .