Ванкувер2022 🇺🇦
-
зачем же так сразу враждебно, я же не против, если кому-то поможет - то и отлично. Просто прочитать сложновато
-
Прости. Обязательно передам замечания дизайнерам. Сначала отыщу их. А потом обязательно покритикую
-
мои глаза, после попытки прочитать что там написано - выглядят теперь примерно так же как на картинке
-
Возможно кому-то пригодится
-
Тут смысл в том, что с таким опытом потом легче устроиться в полицию, так как это практически невозможно "с улицы" и без релевантной работы
-
Всем привет! А кто-то уже отправлял письмо для возврата денег за медкомиссию?
-
Ещё можно ожидать звонки из "налоговой"
-
Мене скамери чомусь вважають китаянкою, та постійно повідомляють, що в Китаї у мене штраф, що треба сплатити, та дублюють це китайською. Ніколи там не була навіть😂
-
Тут такі дзвінки дуже часті, звикайте😥
-
Scam 💯
-
Scam, block the calling number
-
Знатоки, є питання. Звонить невідомий номер, розмовляє робот і кажуть, що FedEx вже двічі намагається доставити мені посилку, хоча я нічого не замовляв. Скам? Чи якась документація може доставлятись(картка страховки і т.п.)?
-
ржу 😂
-
т.е. достал телефон за рулем, чтобы сфоткать того, кто штрафует тех, кто достает телефон за рулем? :))))))))))
-
Shoulder check не забываем делать, стоя на светофоре 😁
-
Есть ли у кого из бухгалтеров опыт устроиться на работу? Как подтверждали диплом, какие курсы проходили, с чего практику начинали?
-
Спасибо
-
Чому не реально? У відділенні можна, але ходити за такими речами незручно і не звично. При виводі через p2p приходить кеш від третьої особи, як його пояснювати та декларувати в податковій? Як дохід буде оподаткування. Якщо розглянути кейс передачі коштів від родичів з України через крипту, то сплатити 20-30% за це якось шкода.
-
Спасибо, значит дам полные реквизиты, они у меня есть! Отлично!👌
-
Vancouver area food bank GVFB foodbank.bc.ca/
29 Jan 2023, 04:08
19864/205459
about an hour ago