Ванкувер2022 🇺🇦
-
Це означає що візу вклеюють і скоро буде відправка?
-
Ви були праві. А я напартачила сама собі. Написала заяву що паспорта загубила і поїхала по укр паспорту додому🤦🏻♀️ тепер паспорт не дійсний і віза походу також
-
Доброго дня!
-
А я от не мріяв. Але чекати поки сусідку вперед ногами винесуть шось не хочеться…
-
Нічого собі ви продвинутий стукач! Респєкт, мрію також при нагоді на когось стуканути 😊
-
Доречі, про поліцію: На днях сусід лупив жінку чи дівчину свою. Лупив дуже гучно. Та ревіла. Я визвав копів. Приїхало аж 4 машини. Коли вони приїхали, він спробував драпати через балкон, але не вийшло - знов я його побачив, тупо не його день... Години через півтори його вивели з дому на вулицю і наче уже пакували. А ще через пів години він уже трохи похитуючись стояв на полусогнутих біля під‘їзду, розсипав свої речі на підлогу та шось шукав… Шо було далі я вже не знаю. Жіночка як я зрозумів відмовилась заяву писати на нього. Але додому його не пускала якийсь час. Бо він, кажуть, під вікнами кричав шоб вона пустила. Поки шо наче ніяких криків не чути, то може так і не пустила додому «героя»…
-
4 години в день за житло то дуже жирно вони хочуть… Є сенс звернутися до червоного хреста або саксес чи якось так називається.
-
Ви не перша, нажаль.
-
А, не, кажется поняла. Чуваку просто стоит вовремя пить таблеточки при обострениях😅
-
Ничего не поняла, но звучит как-то страшно...(
-
Ну это не по доброй воле, вроде как всё происходит насильно!
-
Я вообще не купалась этим летом🥲 А зачем в речке, если есть океан?
-
Ребята, кто-то уже успел искупаться в атмосферной реке 4ой категории? Насколько это опасно для здоровья?
-
Интересует