Ванкувер2022 🇺🇦
-
То есть Bollywood’у ничего вообще не перепадет?
-
Я робила по ютубу😀. WP отримала
-
Знаю. Но вывод верный
-
та ну шо там делать
-
Этот знак находится совсем не там, где был пожар
-
Довольно близко, кстати. Вполне может быть что уже и там
-
мы живем в Ричмонде, возле Garden City Park. Наш комплекс разрешает животных. Овчарок я у нас видела. Рядом парк, и даже площадка для собак и школы, где покакать можно😂
-
Всім привіт. Безкоштовно одним лотом віддам ліжко Квін, диван, 2 комоди, журнальний та обідній стіл, дрібну техніку та посуд. Пишіть в особисті
-
В воздухе пахнет весной, интересно будет ли снег в этом году
-
По описанию прямо наш Карлтон Парк Гарден) Уже подумал что мы соседи) Но нет, мы южнее)
-
Нет, как прилетел больше двух лет назад, так тут и обитаю)
-
мы там иногда в парке бываем. А вы раньше не в Дельте жили?
-
А скільки це буде вартувати?
-
255 cad
-
Я вчора замовила новий SIN. Сьогодні прийшов такий лист.
-
NEW - You don’t have to wait for your SIN confirmation in the mail. You can view your SIN right now by signing in or registering for the My Service Canada Account (MSCA) secure online portal. For more information including eligibility and how to register with your SIN Application Number*, visit the Social Insurance Number in MSCA page.
-
До речі, у кого ворк перміт до 2025 року, то перевірте дату дії SIN номера. Він також діє до кінця перміту. Зараз є можливість подати заявку на новий SIN онлайн через акаунт. SiN залишиться той самий, а його дата дії як на новому ворк перміт.
-
а мы съездили в сервис центр в Ричмонде, и нам за пол часа новые сделали
-
Вітаю, підкажіть де можна поплавати в мінеральних істочниках, чи посидеть,😁не за всі гроші світу недалеко від Ванкуверу
-
Общественный бассейн с минеральной водой на Хот Харрисон открыт до 16:00
29 Jan 2023, 04:08
201670/208276
about an hour ago