Ванкувер2022 🇺🇦
-
Двушку 2800 ребята одни сказали
-
Придерживайся другой риторики чата пожалуйста. Ну а скальпинг это как в анекдоте про мотоциклы- что с вами здороваться, вы каждую неделю разные.
-
Страшно скальпить, дядя ?)
-
Аккуратнее с фьючами, а то на самокат пере сядешь
-
Так листинг в споте, а во фьючерсах он уже есть
-
Я так понял, что да, но это «джуниор» двушка, в 600-700 sqft UPD.: а может и нет
-
Не знаю этого анекдота, извини
-
Потому что 2014, 2017 не застал
-
65 в твите у Маска было пару дней назад.
-
А могли взять консультацию и стать на 40 % уже богаче.
-
В налоговую не забудьте зайти)
-
Я вчера купил на 1к$ в моменте когда она уже +250% была,сегодня продал в +700$ Трамп творит чудеса
-
Обижаете)
-
Знаете где?
-
Я лучше в кэш крипту переведу
-
Закидаете на Трамп, и роботы не нужно будет
-
Друзья ищу работу, может кто слышал за вакансии. На данный момент любую работу part/full time . Подскажите может кто знает
-
Любі друзі, вже у цей четвер у Ванкувер прилітає Стендап комік із Торонто. Сергій Литвінов - комік із Луганської області, який займається гумором вже половину свого життя, а Стендапом вже більше 5 років. Тому, якщо у вас вільний вечір четверга, то не пропустіть змогу потрапити на чудовий Сольний концерт харизматичного та не звичайного коміка. У Стендапі Сергія, ви зможете почути жарти про релігію, політику, секс, відносини, батьків, сексуальне виховання та інші життєві ситуації. Буде більше години якісного гумору, який вже перевірено на тисячах глядачів. Зацікавило, тобі бронюйте собі місця та приходьте весело провести свій час. Беріть своїх коханих, друзів, родичів, колег, знайомих, сусідів, квадроберів, собак, енотів та купляйте квитки за посиланням: www.showpass.com/ukrainian-comedy-show-sergii-litvinov-special/?fbclid=PAY2xjawH5o35leHRuA2FlbQIxMQABpkxlJoRC7TeF4yLl5pBTmEt8WKiTAf8vrX1Ke557BINWGRJ-klb4kKyKBw_aem_gxj8bV1yUbi_pw4YMd9-PA
-
Привет @nonincriminatingBrennand! Антиспам: на какой кнопке ухо?
-
Привет Rerellin Zackeackartonn! Антиспам: на какой кнопке кит?
29 Jan 2023, 04:08
202690/206882
about 2 hours ago