Ванкувер2022 🇺🇦
-
Срочно треба робити мем на солані 😃
-
Ноутбук занадто важливий щоб я його довірила своїм непрофесійним культяпкам😂
-
Пилососом не можна! Техніку потрібно чистити видуванням повітря, а не всмоктуванням. Це мене інженера з обслуговування медичного обладнання навчили.
-
А якщо на видув
-
На видув можна. Тільки насадка має бути вузька, десь до 1 см. І попередньо потрібно кришки познімати, що б пилюка мала куди вилітати.
-
фен?
-
Рекомендую Владислава. Чистил и менял термопасту/термопрокладки на ноутбуке с необычной системой охлаждения за очень демократичные деньги. Не морочьте голову с пылесосом, потому что с большой вероятностью не поможет, придется менять термопасту и все равно звонить Владиславу. Лучше звоните сразу :)
-
Тут може бути як в анекдоті: Скільки разів можна подивитися на Сонце через телескоп? Два рази, один раз лівим оком, один - правим. Я процитував застереження інженерів з якими я працював та котрим довіряю. Вони ремонтували УЗД, МРТ, КТ, цифрові рентгени, тощо. Пилюки в тому обладнанні дуже багато через потужні охолоджувальні системи. Хлопці завжди видували пил.
-
Привет @ssssssakyra! Антиспам: на какой кнопке череп?
-
Доброго вечора, Підкажіть, будь ласка, адекватного бухгалтера, який вміє грамотно рахувати податки фіз осіб. Дякую заздалегідь
-
Начался парад планет. Так что если вас изрядно плющит, сваливайте все на него. Уже сейчас можно увидеть Венеру, Марс, Юпитер, Сатурн и Уран, выстроившихся в линию. Нептун - только при помощи телескопа или бинокля. Парад продлится до 25 января. Следующий пройдет 28 февраля, тогда в ряд выстроится сразу 7 светил.
-
Привет @Dim_Dirty! Антиспам: на какой кнопке футболка?
-
Санки это громко сказано на самом деле, там купили тонкие пластиковые маты по 15 cad штука, на них и катались, удовольствие такое себе, если есть возможность лучше везите свои И там доступ на горки тоже платный , на сайте нужно покупать - там указано время старта катания когда будете покупать