Ванкувер2022 🇺🇦
-
Якщо щось не так із октановим числом бензину, то воно повинно бути у всіх, не тільки в Костко
-
більшість бензину в BC приходить або з Burnaby Refinery або з Prince George Refinery. В Burnaby нафту качають із Альберти, в Принц Джорджі використовують місцеву.
-
Правильно уменьшить уоз - (угол опережение зажигания) Если уменьшить угол опережения он стает меньшим. Зажигание станет более поздним как и писал 2 комент на том форуме что вы скинули -1.5-0-1.5 . Хотя я хз чем они читали и как та штука это все интерпретирует
-
Багато причин можуть на це впливати, як і просто суб'єктивне відчуття бренду, так і зовнішні фактори типу погоди або звичок водіння, так і вміст етанолу (особливо зі старими двигунами), так і стан самого баку на заправці - в старих баках можуть бути вода, бруд або іржа, різниця в стандартах (наприклад Vancouver's low-sulfur fuel mandate), ну і міф в тому, що дешевше паливо це чомусь повинна бути гірша якість. Вони окрім державних і провінційних стандартів, ще й сертифіковані Top Tier. Плюс ще не рекомендують заправлятись одразу після доставки нової партії палива, бо це може попіднімати осади з дна, але це вже треба заморочитись.
-
Нет все что не сгорит догорит на катализаторе или в выхлопе. Низкоктанове топливо горит быстрее высокооктанового. Но главное это то что низкоктановое детонит больше ( это как раз удары в двигателе) Степень сгорания топлива зависит больше от топливо-воздушной смеси.
-
Ничего не понятно но очень интересно 🤣
-
Жили рядом с неадекватным соседом, больным на голову буквально. Вот поймал белку и все, стену мне выбивал каждую ночь, день, утро. В полицию звонили, а они такие "та мы его знаем, он не агрессивный, не парьтесь". А если бы я долбила в стенку то уже штрафы летели бы