Ванкувер2022 🇺🇦
-
Как в Киеве, это точно
-
дякую
-
In British Columbia, a person is allowed to drive for up to three months with a valid Italian driver's licence, after which a Canadian driver's licence is required. An Italian driver's licence cannot be converted directly into a Canadian licence, a driver's test is therefore necessary.Aug 31, 2022
-
Друзі , до нас скоро приїжджають батьки дружини. Вони молоді. Їм по 50, збирається шукати роботу. працювати. Англійська мінімальна. Тому на перший час ми бцдемо їх спонсорувати. Але фінінанси на спонсорування обмежені , тому, хочу записати їх у футбанки. Розкажіть будь-ласка як працює ця технологія . І в який краще звертатися . Буду вдячний.
-
В офис хорошо одеваются, если не айтишники. В даунтауне если в бизнес area пройтись во время ланча, то можно увидеть много стильных людей. Очень много. Ещё слишком мало времени основные участники группы провели в Канаде, чтобы делать выводы. Очень популярна спортивная одежда йога - стиль. Она дорогая. Все кажется проще потому что целесообразнее.
-
Конечно сможете потом вернутся в Ванкувер, но скорее не через год а через 4. PR рассматривается и даётся не так-то и быстро как об этом говорят. Это если смотреть на будущее. Но я всегда советую никого не слушать и идти к своей мечте несмотря ни на что.
-
Привіт спільнота. Питання на засипку..🤷♀️🤷♀️🤷♀️ Не судіть строго.... Знайшла роботу в теплицях Онтаріо.. Хоча поки робила візу був інший план - їхати в ВАнкувер або Чіллівак і там освоюватись.. і ось питання - що обрати - Мрію - Ванкувер (але не маю ані знайомих, ані родичів там, тільки бажанні, бюджет в 5000у.е. і англійску А2-В1..).. або обрати реальність - рік на тепліцях в Онтаріо і шанс подачи на PR на підставі роботи?? і друге питання - після отримання PR, чи зможу я повернутся до своєї мрії - переїзду до Ванкуверу і розпочати там все з 0 ??
-
Всім привіт, хто вже в Ванкувері і обирав інтернет провайдера – підкажіть який краще будь ласка
-
если в БС, то только 90 дней
-
Доброго дня. Підкажіть будьласка, при заповнені форми в ArriveCan яку кількість днів потрібно вказувати? 3 роки як дозволяє програма Cuaet чи інше?