Ванкувер2022 🇺🇦
-
www.facebook.com/marketplace/category/propertyrentals?maxPrice=1800&minBedrooms=2&propertyType=apartment-condo%2Chouse%2Ctownhouse&exact=false&latitude=49.2279&longitude=-122.6962&radius=35 Не знаю якщо це посилання відкриється у вас. Це на Facebook Marketplace, пошук rent 2 bedroom unit : condo, apartment, house, townhouse, basement, максимум $1800 CAD , територіально 100 километрів навколо Surrey чи Burnaby. Спробуйте зробити пошук, якщо не відкриється що дізнатися що можна намагатися зняти на сьогодня на території Lower Mainland своїми силами Також не забувайте про групу у Chilliwack, де ще трапляються випадки допомоги з житлом www.facebook.com/groups/2981119665439004/?ref=share Як пишуть одна з причин по якої люди недостатньо надають допомогу власним житлом та, що люди не мають ніяких впевненостей, що приїжджаючи родини зможуть знайти довгострокове житло для себе та покинути їхній тимчасовий прихисток після місяці або три місяці та більше, в тому часі як прихисток інших родин може забирати вагому частину ресурсів та інше. Все через високий попит на рент.
-
13 месаг и ноль инфы((( но даже если нет инфы в чате, вопрос ключевой открыт! Я уверен что местные колумбийцы знают на него ответ, про иллюзию.
-
Есть желание прилететь в Колумбию, но Ванкувер не потяну, возможно ли сэкономить на аренде жилья, поселившись в других городах или это иллюзия? Где можно почитать о жизни в Колумбии в малых городах? Может ключевики для поиска по чату? На моей памяти никто не обсуждал это тут (((
-
По приезду сразу зарегистрировались и прошли тестирование, оформились в школу. Успели походить в школу 3 недели июня. В 8 лет отправили в 3 класс. Сейчас идем в 4-й. Всем нам 🤞 удачи.
-
Ще зустрічають протягом дня у аеропорту Ванкувера, але деталі про можливість надання готелю та термін на який можуть його надати у мене відсутні. Скоріш все залежить від обставин в яких люди знаходяться. Дивіться позначки SUCCESS десь у районі імміграційного контролю, коли поибуваєте, або спробуйте зв’язатися з ними: successbc.ca/cann/ Canadian government information. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/settlement/welcome-canada.html BC information www.dcrs.ca/resources/ukrainian-refugee-resources-in-bc/ Vancouver information. www.vpl.ca/guide/support-displaced-ukrainian-newcomers-bc
-
Принято, спасибо!
-
Монобанк присылает валютную карту чуть ли не по всему миру. Мне пришло в Украине новой почтой. Товарищ заказывал в Португалию - за неделю привезли.
-
Подскажите, пожалуйста, кто-то оформлял валютную карточку в Украине? Можно ли ей пользоваться в Канаде? Или лучше привозить деньги наличными и потом закидывать на канадскую? За ранее благодарю за ответ!
-
Доброго день! Подскажите, пожалуйста, если пройти медосмотр в Украине, то в аэропорту можно получить сразу открытый work permit?
-
Прилітаю 28 вересня , мені також було б непогано готель. Як це можливо зробити ?