Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добрый день, подскажите пожалуйста кокой мобильный оператор выгодней для украинцев в Аббостфорде.Спасибо
-
Отличный вопрос, ответа не видел ещё!
-
Есть, гражданский муж . Он сможет отправить только через 3 месяца, паспорт нужен для работы . Звонили в визовый центр и в IRCC. В визовом центре посоветовали написать в кризисную форму. IRCС ничем не помогли. Написали , попросили продлить срок вклейки . Ответ будет в течении 28 дней. Вот ждём
-
привіт в мене таке питання , які фотографії потрібно зробити перед від’їздом у канаду ? і для чого вони потрібні ?
-
Прошу прощения,подскажите время программы на сколько даётся?
-
Всім привіт!👋🏻 Мене звати Інна і мені 25, 2 місяці тому приїхала до Річмонду. Зараз шукаю квартиру для оренди з 1 вересня на 1 - 1,5 року. 🏡 На жаль, надто мало хороших варіантів… практично немає:( Маю дві part-time роботи, які можуть мати зміни до 9:15/11:30 p.m. І це теж може дещо ускладнити пошук!🥺 🆘Тому, якщо тут є ті, хто також в пошуку квартири - пропоную об‘єднатися! Звісно, краще дівчата) Оскільки варіантів 2 bedroom 2 bathroom значно більше!)🆘 Пишіть в особисті, познайомимось та обговоримо деталі!🤗 Я розглядаю в першу чергу Річмонд або Marpole. Або ж інші місця, близькі до Canada Line🔵, оскільки працюю в Richmond Center i YVR Airport.🛫 Якщо хтось здає квартиру/кімнату - буду вдячна за варіанти🙏🏻 Цікавить окрема спальна та окрема ванна кімната, пральня та повна кухня в квартирі. Буду вдячна за будь-яку допомогу чи контакти!💙💛 #marpole #ричмонд #оренда #житло #ванкувер
-
Почему? Оо