Ванкувер2022 🇺🇦
-
В недорогих, у нас рядом от сальвэйшен Арми - очень залипательные вещи попадаются )
-
Thrift store - погуглите, их много разных от разных организаций, от дешёвых до антикварных.
-
Что-то типа комиссионных магазинов. Люди сдают туда вещи не нужные, а они продают.
-
А что такое Триф стор ?
-
Почему не отвечают не скажу, но мы купили себе в трифт сторе. Обычный ручной (муха не сидела), что-то около 4-5 долларов.
-
Подскажите , кто знает .. почему не отвечают в маркет Плейс ? Надо не через форму писать? Из огромного количества сообщений мне ответили на единственное, что уже продано . Просто не отвечают . Мне очень срочно нужен миксер .
-
Дистанційно за звичаєм можливо отримати житло або в готелі, або за сервісом, таким як AIRBNB. Приватні особи звичайно не надають житло дистанційно. Це схоже на кидалово. Я, як власник житла якоїсь невідомій людині мені дистанційно не запропоную житло, якщо я не волонтер і розумію усі ризики зі своєю власністю. Ви , як той, що бере у рент нерухомість повинні бути впевнені, що вам підходить моя нерухомість. А я повинен вас бачити та розмовляти з вами, щоб переконатись, що ви не спричинити проблеми під час мешкання. Це все неможливо дистанційно.
-
Подскажите пожалуйста что указать для получения гостевой визы( вклеенной в паспорт), если уже заехали по СUAET?
-
І ще питання, сину 5років,тест обов'язково робити? Дякую
-
Шановні! Хто стикався з таким 😴я заповила arrivcan, і вказала приліт Calgary, в нас там пересадка, але летимо в в Vancouver, будуть проблеми з цим???
-
Підкажіть будь ласка, якщо я зараз підписую договір про оренду житла(дистанційно), з 1-го вересня, то коли має відбутися оплата? Зараз чи 1-го вересня? І чи є сервіс, який дає можливість, за адресою перевірити власника житла? Взагалі, в Канаді, з орендою кидалово поширено? Як себе убєзопасити?
-
Были в Lynn Canyon. Просто восхитительное место
-
Всем добрый день! Может, кто-то сталкивался с такой штукой и нашёл причину и решение. У меня симка Rogers с поддержкой 5G, телефон с поддержкой 5G и в настройках я установил приоритет на 5G, но ни разу я этот самый 5G не видел, всегда 4G. Беда какая-то!