Ванкувер2022 🇺🇦
-
1000
-
Добрый день! Я сначала подала на Син онлайн, но какие-то проблемы возникли, пришлось идти в Сервис Канада ( Коквитлам). Пришла после обеда, очередь была небольшая, за 1.5 часа получилось получить. Но сегодня проходила мимо утром - увидела что много людей под ним стоит. Видимо, как попадешь🤷♀ Кредитку в cibc дали
-
В BMO, кстати, тоже дали знакомому человеку. Но может быть это уже после трудоустройства было.
-
CIBC
-
В Северном Ванкувере не было очереди. Получал в середине июля.
-
И в каком банке кому дали кредитную карту? Нам в bmo не дали 🤨
-
Добрый день) ребята , поделитесь, в каком service Canada меньше очереди? 😅 исходя из тех, кто уже получал син номер) спасибо
-
Стыковочный рейс через 2 часа, кто-то не успеет и будет куковать в аэропорту до следующего)) и этот кто-то я))
-
Во, теперь верно
-
Поздравьте меня, я в Канаде)
-
👨💻Стартував прийом заявок до IT Generation Відсьогодні українці, які хочуть змінити професію та опанувати ІТ-спеціальність, можуть подати заявки на освітню програму. Її ми реалізували спільно з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером – IT Generation. Разом з партнерами сформували перелік з 23 шкіл, які навчатимуть ІТ-професій. Як подати заявку 1️⃣ Оберіть на сайті IT Generation школу та напрям 2️⃣ Зареєструйтеся на платформі Binance. 3️⃣ Пройдіть верифікацію, щоб отримати Binance Account ID. 4️⃣Перейдіть на сайт школи та подайте заявку на участь Очікуйте результати відбору, який проведе школа. Прийом заявок триватиме два тижні а першими учнями стануть близько 1000 українців. Проєкт реалізується Мінцифрою в партнерстві з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції.