Ванкувер2022 🇺🇦
-
Все, зрозуміла
-
Це інша дівчинка !
-
Ааа
-
А , я думала ви приїздите 17 го числа 🤔
-
@Evgeniya13T а где я тогда резюме разносила?
-
Зі свого? Так ви ж ще не приїхали в Ванкувер 🤔
-
Я тоже получается со своего говорю 🙄
-
Я кажу не з чийогось досвіду , а з власного і з досвіду двох своїх друзів, які також знаходяться в Ванкувері
-
Возможно,а то я уже читала тут,что ворк бс это как НАТО "занепокоєні", а по факту ничего не делают
-
TD® Aeroplan® Visa Infinite лучшая карта в Канаде, ТД лучший банк, если иметь $5000 + на счету то кредитка и вип счет бесплатно.
-
Я працюю зараз на дуже хорошій роботі, завдяки якраз Ворк БС . Залежить ще від менеджера . Тому , що моєму чоловікові( він кар дизайнер ) довго морочила голову менеджер , тому він змінив менеджера і все ок
-
Мама так же сама разносила резюме в отели на хаускипинг,а ее в итоге на кухню взяли 🤷
-
Я в другой группе спрашивал КПД ВоркБС там человек 10 сказали что никому они не помогали
-
Моим родителям не помогли
-
Чому ? Моїм двом друзям допомогли. Мені також, але мені допомогли в сфері медицини, а їм якраз в сфері ресторанного бізнесу
-
У них спец тесты под конкретные задачи их услуг. Но значит можно же.
-
Нет не помогут Саксес ещё есть шанс. Ворк Бс дармоеды
-
Они в этом не помогут)
-
Як приїдете , відразу йдіть в Ворк Бс, поясніть їм ситуацію та іони вам допоможуть !
-
Что я,что мой муж просто ходили в рестораны по месту жительства с резюме 🤷 обоих за пару дней взяли на работу
29 Jan 2023, 04:08
3332/206970
2 minutes ago