Ванкувер2022 🇺🇦
-
Удачи 👍👍👍👍
-
Доброго дня усім,скажіть будь ласка поьрібно проходити медогляд перед поїздкою в Канаду чи краще його прийти там? І чи покриває медичне страхування медогляд у Канаді?
-
Риелторы в Канаде занимаются, в основном, куплей-продажей. Рент искать на крейгслист и маркетплейс ФБ, забив в него нужный вам район. Просто интересно: почему хотите жить в Сурри?
-
Доброго времени суток! Подскажите пожалуйста, пришол запрос на отправку паспорта, где можно узнать подробности как это делается ? Я сейчас в Германии и лучше всего было бы подать в этой стране, но как это правильно сделать... нашел сайт но не пойму даже адрес куда слать паспорт visa.vfsglobal.com/deu/en/can/additional-services
-
Потрібно житло на 5 чоловік в суррей хто може порадити ріелтора ? Приїзд в 15 числах серпня . Щиро дякую.
-
Здравствуйте! Возможно, у кого-то из вас есть возможность позвонить в авиакомпанию и узнать наличие места для кота, на конкретный рейс, пожалуйста? Я нахожусь в Польше и у меня нет возможности позвонить на канадский номер, а через мессенджеры не отвечают. Если кто может, напишите мне лс, я дам нужный номер🙏🏻
-
Навіщо ви даєте комент якщо ви своїм коментом нічого не порадите.
-
Місто поділено на райони ?
-
Во всех азиатских магазинах, китайских и корейских.
-
Нет никаких «украинских районов» и украинских школ у нас.
-
Вітаємо !!! ні ми хочемо щоб порадили Український район школу бо є ще два учня а старший поступив в університет KPU. Хочеться все разом зв’язати . Поділіться інф будемо вдячні!!!
-
Тут багато інформації щодо шкіл
-
Для Ванкуверу доброї ночі)), вибачте, звідки така інформація, що суррей- це український район, там більше індусів. Може зараз буде багато українців)
-
Доброго дня трішки не по темі але внас є таке прохання хто може поділитися інформацією про оренду житла в суррей сім’я з п’яти чоловік , дуже хочемо бути в Українському районі, питання школи відкрите. Буду вдячний!!!