Ванкувер2022 🇺🇦
-
Доброго вечора ! Підскажіть будь ласка , якщо я заповняла анкету на візу одну, IRCC тобто в мене один , і туди вказувала свого чоловіка , на нього ж не потрібно робити ще один IRCC ? Чоловік не українець , мені лист на біометрію прийшов , а йому ні .. але він заплатив 7 доларів , так як йому в листі вказали , що він громадянин Кореї , йому потрібно заплатити ці кошти . Я вже здала біометрію , більше нічого не приходило … можливо знаєте , на нього також потрібно зробити IRCC , та також зробити біометрію ? Чи ні ? 🙏🙏буду дуже вдячна
-
Кто искал для med exam хорошую цену : есть такая информация МЕДИЦИНСКИЙ ЭКЗАМЕН найден самый дешевый вариант в Ричмонде Dr Stephen Kwok - врач общего обзора (по факту только документ, фото, после 10 лет отзыв не нужен)-100$ Капли Brook Radiology (то же здание, что и LifeLabs) для рентгена (11+ лет) и анализа крови (15+ лет) - Кровь в lifelabs показала открытое разрешение на работу, сказали, что из Украины - бесплатно - Reetgen $ 45 (обязательно обратите внимание, что для украинцы ) Вышло: 145$ #medicalexam #медогляд
-
Думаем… оцениваем риски… очень страшно прилететь далеко от дома и не найти работы… с тремя маленькими детьми…
-
Вот так неожиданность! 😱 Может в связи с праздником? Или на летний период отпусков?
-
Внимание! Красный крест в аэропорту не работает с 1 июля! Подробнее чуть позже.