Ванкувер2022 🇺🇦
-
Мне выдали кредитку на 1к, но это же не значит, что у меня сразу рейтинг стал 700. Интересно узнать, с какой цифры начинаю
-
Спасибо!
-
Я читала, что если ты сам свой рейтинг проверяешь (не для кредита или съёма жилья), то это считается soft check и на рейтинг не влияет. А вот если лендлорн или при взятии кредита - то это hard check и тогда рейтинг падает. Это так?
-
-
www.canada.ca/en/financial-consumer-agency/services/credit-reports-score/credit-report-score-basics.html по сути есть два поставщика данных: Equifax TransUnion Можно у них зарегаться и узнать свой кркедит скор и отчёт получить А можно в агрегаторы пойти, например: borrowell Он агрегирует всб инфу от всех источников(вроде как) и пишет кредит скор твой
-
По идее просто они отдадут в визовый центр, где вы сможете его забрать. Но я не отправляла, так что лучше подождите, пока кто-то более подкованный ответить
-
Как узнать свой кредитный рейтинг?
-
www.facebook.com/groups/canadaua/permalink/2181085518729458/
-
Безкоштовний мобільний зв'язок для українців (з можливістю телефонувати в Україну) Де отримати картку для мобільного? Мережа мобільного зв'язку Vidéotron надає мобільну картку БЕЗКОШТОВНО. Сьогодні отримала картки для мобільного зв'язку для себе та дітей у Гатіно в салоні magasins.videotron.com/qc/outaouais/gatineau/355-boulevard-greber Адреса: 355 boulevard Gréber Gatineau, QC J8T 6H8, Телефон (819) 243-0366, Працює з 10.00 до 17/18/21.00 (див.сайт) Якщо у вас інша локація - дивіться на сайті філії. Як отримуються картки та що потрібно мати із собою? Для оформлення потрібен паспорт, адреса електронна та фізична проживання. Саме офіс за посиланням вище у Гатіно - великий, з декількома консультантами. Процес отримання картки займає близько 15-20 хвилин максимум. Можливо треба буде почекати, адже клієнти іноді купують на налаштовують телефони і це не швидко. Черги з українців у неділю, 13 червня не було :) Після введення даних та підтвердження номеру консультант роздрукує договір та підпише його. Скільки часу картки будуть безкоштовними? Сім місяців (шість безкоштовні, сьомий авансом, далі оплата). Які умови цих карток? Ви отримуєте 20 ГБ доступу до інтернет впродовж місяця. Безкоштовні дзвінки та смс на усіх операторів Канади. Безкоштовні дзвінки до України до 21 липня (дата може трохи змінюватися, адже це прописано в контракті). Через 7 місяців тариф буде коштувати 65 долларів щомісячно (що є середнім серед тарифів). А якщо я передумав, чи захочу скасувати договір за 6 місяців? Без проблем! Перейти на інший тариф, умови, додати послуги, або зовсім відмовитись від обслуговування ви можете до кінця дії поточних пільгових умов. Головне - завчасно зателефонувати незадовго до закінчення періоду та скасувати договір.
-
Девочки из Beauty индустрии, для вас! Аккаунт Ани для связи в личке. www.facebook.com/profile.php?id=100062484206425
-
Я переводила онлайн, сейчас для нас изменён прайс. Заплати сколько сможешь www.facebook.com/isayevigor
-
Больше 2х месяцев
-
Привет, а много таких, кто подался на помощь в начале месяца и все еще нет денег?( Причем жене пришли на 5й день, а мне нет
-
Лучше всего, я думаю, очень внимательно прочитать информацию именно о вашем бронировании и перелёте, что конкретно у вас входит в стоимость билета по багажу.
-
Искать везде, где можете, быть открытым для общения и доброжелательным. В общем, заниматься networking-ом. Потому как да, с жильем беда, и с платным, и с бесплатным, но всегда есть место для чуда, если быть активным и не сидеть на попе ровно) ну а если нужен список линков, то есть тут в закрепах где-то точно, плюс группы фб. Лично мне все это не помогло, а помог счастливый случай, но у каждого свой опыт)