Ванкувер2022 🇺🇦
-
Если у вас в чеках написано CUAET diagnostic test, то не нужно. Мы прикладывали на всякий случай, потому что приехали весной и нам делали immigration medical exam, тогда ещё никто не знал что это за cuaet. Деньги вернули, ждали два месяца.
-
Согласна с каждым словом!😉
-
Точно помню,что было про беженцев и тех, кто скрывается от конфликта, как-то так. Но непонятно, подпадаем ли мы под эту категорию. С другой стороны, без pr жилье покупать в принципе не выгодно, если есть планы этот статус получать, т.к.для тех, у кого его нет, ценник на порядок выше
-
все працює добре, але трохи довго (як і все в Канаді). Заповнюєте бланк на повернення, додаєте всі квитанції (або копії), відсилаєте листа за адресою з бланку. Чекаєте ) Прийдуть окремі листи з чеками по кожній квітанції, не обов'язково разом. В мене було десь 6-7 тижнів
-
Дякую! А де це можна прочитати? Я читав тут цьому чаті, хтось писав, що треба відпрацювати на місцеву компанію як мінімум 12 місяців. Але не можу знайти - чи може ця компанія бути відкрита українцем. А так, в цілому, зрозуміло, що 12 місяців праці - це ще не все)
-
Всім привіт! Підкажіть, будьласка, хто знає - для того, щоб податися на ПР, потрібно відпрацювати на дядю 12 місяців з 18; має значення в якої сфері, яка це компанія, чи може це повинна бути гос компанія? Чому питаю, бо, в теорії, якись «мій друг» може відкрити компанію, взяти мене на роботу на ці 12 місяців, як емплоі. Чи має значення, якщо цей мій друг теж буде українець?