Ванкувер2022 🇺🇦
-
Звичайно ж
-
А я можу подати документи, будучи одруженою, на себе тільки ? А потім зачекати
-
Про це не знаю, тому хлопцю, про кого знаю було років 20 десь
-
Поки є обмеження на виїзд чоловіків, то виїхати він не зможе, але якщо ви одружитеся, то зможете подаватися вже як сім'я і можливо по закінченню обмеження буде легше. Ну ще, як варіант, якщо маєте достатньо коштів, то офіційно може виїхати чоловік, що є студентом за кордоном, я дуже в деталі не вдавалася, але так розумію, що можна поступити в канадський ВУЗ і можливо його б тоді пропустили. Знаю одного чоловіка, що вступив у ВУЗ в Європі і його пропустили.
-
Ви маете на увазі чоловіків?
-
Доброго дня! В мене така ситуація, хочемо спробувати емігрувати в Канаду, але ми з хлопцем знаходимося в Україні. Тобто виїзд йому закритий. Якщо я отримаю візу, переїду до Канади, чи буде потім можливість переїхати і йому? Можливо варто одружитися? Буду вдячна будь-якій відповіді!
-
Туда, где вы сделали биометрию. В визовый центр
-
Все верно, но насчёт «бесплатно» пока никто не знает точно. По этой ссылке нужно будет подаваться: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/visit-canada/apply-new-temporary-resident-visa-within-canada.html
-
Да, foilless даёт вам право единоразового въезда в страну в течение полугода с момента подачи. То есть, если уже будучи в Канаде вы захотите выехать и въехать заново - нужно будет получать новую визу. Вклеенная виза - мульти, то есть дает возможность многократного въезда/выезда в Канаду. Сейчас почти всем приходят именно foilless письма, но многие все таки хотят вклеить визу, чтобы без ограничений взъезжать и выезжать. Однако, нет гарантий, что если вы вклеите foilless, вам дадут ее до конца срока действия паспорта. Есть случаи, когда вклеивают только на пол года и только на один въезд.