Ванкувер2022 🇺🇦
-
Откуда именно выезд?
-
19 травня у приміщенні української бібліотеки відбудеться зустріч представників державних сервісів з учасниками програми для переселенців при фонді HELP US HELP UKRAINE. __________________________________________ Під час зустрічі ви можете скористатись наступними послугами: * Service Canada – отримання SIN та інформація щодо федеральних програм. * ICBC – інформація щодо отримання водійських прав, тестів та ID картки. * Service BC – допомога з аплікацією MSP (державне медичне страхування) та інша інформація про релевантні державні програми. * Fraser Health - клініка вакцинації ___________________________________________ Під час зустрічі будуть присутні волонтери - перекладачі. РЕЄСТРАЦІЯ ПРИЙМАЄТЬСЯ ДО 16 ТРАВНЯ. forms.gle/8Lsaf432W3xhVzhw6 Кількість місць обмежена. Необхідні документи: - Паспорт - Дозвіл на роботу (Work Permit) - Адреса проживання (при можливості документ)
-
Так баклан оказался рекетиром? 😂
-
Це звичайна практика, брати реквізити саме кредитних карток, на них є ліміт, вони зможуть списати збитки, якщо будуть. А на дебетовій може не бути грошей. Я знаю про США, наприклад, там оренда авто тільки з кредиткою, з мене, наприклад, списали за перетин мосту платного, тікет прийшов до компанії, в якої я орендувала авто, по фото з камери. Нещодавно, доречі не змогла в Канаді купити лінзи онлайн на сайті по картці від check-in рахунку, потребувало кредитку
-
Какой молодец:)))😀
-
Скажите, как примерно искать жильё , сколько денег надо на дорогу и на то же жильё?(я имею ввиду на сайтах) Нас двое (я и дочка)
-
Дайте,пжлста,ссылку,где можно записаться уже на вклейку визы в паспорт