Ванкувер2022 🇺🇦
-
Join the Ukrainian community for a candle-lit vigil to show your support for the Ukrainian peoples’ right to live free and in peace in their own land, and to commemorate and recognize the one-year anniversary of the full-scale Russian invasion of Ukraine. // Приєднуйтесь до української громади на вшанування та підтримки зі свічками, підтримайте право українського народу жити вільно, в мирі на власній землі, і також відзначити річницю повномасштабного російського вторгнення в Україну. fb.me/e/3iS86oViN?mibextid=N4tvPT
-
Чи потрібно там вказувати ті гроші, що я привела з України? І ще питання чи оподатковуються гроші, що я колись, ще в Україні дала в борг і мені їх по трохи повертають? По суті я за них податки ще в Україні сплатила, але доказати то важко, ми в нотаріуса не були, та і повертають частинами.
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка в аеропорту Червоний Хрест як працюють? Прилетаємо після 23 години. Буде там хтось з них? І якщо ні, то має сенс хх чекати? Коли вони починають на наступний день?
-
Доброго дня! В Ванкувері працює success,останні дні новоприбулі пишуть що вони не надають житло, майте запасний варіант
-
Есть один, думал, обойдусь, но в крайнем случае туда поеду, значит. Спасибо, что спросили! А что такое success? Как они работают и за какой помощью можно к ним обратиться?
-
Я поехала за мерседесом 😂
-
УРОКИ ВОКАЛУ|ФОРТЕПІАНО|ГІТАРИ |ОНЛАЙН 🌎 ✅ХОЧЕШ ЩОБ ТВОЯ ДИТИНА ГАРНО СПІВАЛА? ✅ХОЧЕШ СПІВАТИ ,АЛЕ НЕ ЗНАЄШ ЯК? ✅НАМАГАЄШСЯ ВЧИТИСЬ СПІВАТИ САМ/САМА АЛЕ НЕ ВИХОДИТЬ? ✅ХОЧЕШ ДІЗНАТИСЯ СЕКРЕТИ ВОКАЛУ, ОСОБЛИВІ ТЕХНІКИ ЯКІ ЗРОБЛЯТЬ ТВІЙ ГОЛОС НЕПОВТОРНИМ? Тоді тобі саме до нас на Уроки Вокалу онлайн: В нас працюють найкращі педагоги : ✅Лауреати конкурсів,вища освіта ✅Солісти Філармоній ✅Використовують професійне обладнання для уроків, інтерактивну платформу ➡️ФОРМАТИ НАВЧАННЯ: ІНДИВІДУАЛЬНО/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДІТЕЙ/МІНІ ГРУПИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ ⬅️ ПРОБНЕ ЗАНЯТТЯ -120грн(3💲,або 3 💶,4канадських долара💲☺️💚) ❕❕Беремо на навчання від 4+ до 100+❕❕❕
-
У меня 13, впадлу менять) 😂