Ванкувер2022 🇺🇦
-
так
-
Підскажіть будь ласка, ці 2-і сумки (особиста річ та ручна поклажа) я можу взяти у салон літака?
-
Вдячна за відповідь)
-
Марк, когда ты уже прилетишь 😂😂😂
-
Здравствуйте, У меня вопрос к Знатокам), я в 2022 проработал на сьемках 4 дня, это ведь шитаеться как сэлф кмплоии, мне другие рабочие, говорили что в конце года придёт бланк на заполнение налогов, но он так и не пришел, нужно ли мне их заполнять? И где взять этот бланк и куда отправлять? Спасибо.
-
Ви піднімали цей 25 кілограмовий прямокутничок)) там за 12 годин можна зламатись. Я в Україні працював з такими тільки перевозили карою. І ще аони не вказали що вона зберігається в приміщенні мінус 25 градусів. А тепер чистыми 20cad за те що грузить руками блоки по 25 кг при мінус 25. В Норвегії така робота 8 годин 5 ти днівка і 5300 євро/місяць. В cad це 49
-
Привіт, хто летів через Лондон, були проблеми на контролі? Лечу з Франції, більшість літаків через Лондон.
-
айрбнб
-
Вам прийдет форма с указанием вашего заработка. Подождите немного, эти формы до 28-го февраля рассылают. Если в течение первой недели марта форма не пришла - позвоните им и напомните. Иногда могут забыть. Вы потом данные из этой формы включаете в свою налоговую декларацию, и эту форму прикладываете к декларации, когда ее отсылаете.
-
Дякую❤️
-
Треба туристична віза. І через штати теж.
-
Встановіть собі скай сканер і моніторте. І мене вийшло купити квитки з 2 пересадками І 2 доп.валіззами з Франкфурта за 25 000 грн. І дивітся щоб перша пересадка в Канаді була з часом 4 години+- щоб ви встигли оформити work permit