Ванкувер2022 🇺🇦
-
(Я понимаю что в 2023 звонить в Украине все отвыкли😅 Но в Канаде звонки и бумажная почта все еще очень в ходу🙈)
-
Честно - не подскажу. Можно как вариант им позвонить и спросить:)
-
А помимо от себя dhl например, ничего не докидывает?
-
Добрий вечір ! Мене звати Єлизавета,я викладач англійської мови для дітей 😊 Трохи про себе: Маю досвід роботи в Україні,працювала в загальноосвітній школі ,а також у приватному садочку 3 роки. Маю вищу освіту - філолог з англійської мови. (Харківський національний педагогічний університет ім.Григорія Сковороди) Маю сертифікати курсів з англійської мови -“Green Forest”. Зараз,я знаходжусь у Канаді та пропоную такі послуги : - індивідуальні/групові заняття тільки ОНЛАЙН. - підготовка дітей до школи/період адаптації/підвищення навичок - заняття проходять у цікавій формі ( виконуємо завдання,читаємо текст,дивимось відео та обговорюємо їх,співаємо пісні,граємо в ігри ) - займусь з дітьми віком від 5 до 15 років. - ціна залежить від вибору вашого заняття ( 15$ - 60 хв.,групові заннятя залежать від кількості дітей) За більш детальною інформацію звертайтесь у приватні повідомлення 😊
-
В мене така була ситуація. Я опишу. Читайте та робіть висновки. Приїхали в Канаду за foil-less візою. Дитині в аеропорту дали visitor record (він - школяр). Вже звідси я подала документи на візу. Через місяць після подання на візу дитині відмовили у візі. Подзвонила на гарячу лінію в IRCC, сказали, що для отримання візи для дитини потрібно study permit. Подалася study permit. Погодили. Чекаю, коли прийде документ, щоб знову подавати на візу для дитини. На свою візу чекаю вже 3 місяці.