Ванкувер2022 🇺🇦
-
А помимо от себя dhl например, ничего не докидывает?
-
Добрий вечір ! Мене звати Єлизавета,я викладач англійської мови для дітей 😊 Трохи про себе: Маю досвід роботи в Україні,працювала в загальноосвітній школі ,а також у приватному садочку 3 роки. Маю вищу освіту - філолог з англійської мови. (Харківський національний педагогічний університет ім.Григорія Сковороди) Маю сертифікати курсів з англійської мови -“Green Forest”. Зараз,я знаходжусь у Канаді та пропоную такі послуги : - індивідуальні/групові заняття тільки ОНЛАЙН. - підготовка дітей до школи/період адаптації/підвищення навичок - заняття проходять у цікавій формі ( виконуємо завдання,читаємо текст,дивимось відео та обговорюємо їх,співаємо пісні,граємо в ігри ) - займусь з дітьми віком від 5 до 15 років. - ціна залежить від вибору вашого заняття ( 15$ - 60 хв.,групові заннятя залежать від кількості дітей) За більш детальною інформацію звертайтесь у приватні повідомлення 😊
-
В мене така була ситуація. Я опишу. Читайте та робіть висновки. Приїхали в Канаду за foil-less візою. Дитині в аеропорту дали visitor record (він - школяр). Вже звідси я подала документи на візу. Через місяць після подання на візу дитині відмовили у візі. Подзвонила на гарячу лінію в IRCC, сказали, що для отримання візи для дитини потрібно study permit. Подалася study permit. Погодили. Чекаю, коли прийде документ, щоб знову подавати на візу для дитини. На свою візу чекаю вже 3 місяці.
-
Курят то такое, я уже сорта кажется по запаху различаю)))) А вот когда ширяются в метре от тебя - то страшненько да. Ну юнион оно чуть южнее хастингс. А на застингс в гастауне палатке и они там живут. Можно увидеть ВСЕ, даже как пакуют трупы. Летом конечно атас там. Если машина есть или маршрут общественным не через хастингс выбирать то может имеет смысл, от качества жилья тоже зависит.