Ванкувер2022 🇺🇦
-
З України в Канаду можна відправити лише грн, яку Канада не приймає… тому хіба десь з ЄС переказ робити…
-
Желательно, но необязательно. Вы можете в приложении Люфтхансы зачекинится или же сделать это в автомате в аэропорту ( не позднее кажется 3 часов до вылета). В приложении это удобнее, в аэропорту может быть очередь.
-
Жодних проблем нема якщо наприклад ви відкрили в Канаді рахунок в USD та відправили зі свого рахунку також в USD десь з Європи, нічого підтверджувати не треба для зарахування коштів. З України валюту за кордон відправляти не можливо. Також краще зробити виписку з закордонного рахунку, що на дату в’їзду ця сума була у вас на рахунку, щоб не було питань під час декларування, що то були доходи
-
Лучше распечатайте билет
-
Буковель вам у ленту
-
Буковель вам у ленту
-
Краще зачекінитись онлайн. В деяких аеропортах стоять автомати, там можна отримати картоний квиток і не стояти в черзі на чек ін, а просто здати багаж і іти. Паперовий квиток друкуйте на всяк випадок, хай буде
-
Дякую! Чи є обмеження в суммі переказу? У Канадського банку саме.
-
Я точно не знаю, якщо це сума до 50К, може навіть до 100К думаю питань не буде, як мені говорили багато китайців перераховують мільйони для подальшої купівлі нерухомості та життя. В будь якому випадку ви завжди повинні мати пояснення походження коштів, особливо коли мова йде про дуже великі суми
-
Чем больше самоубийц — тем меньше самоубийц.
-
Дякую вам дуже! Запитання, Swift перекази, бо багато якихось чуток що є певні особливості з цим. Нагнали страху.
-
Дякую! Я в Грузії завтра буду консультуватись в ьанку банку
-
Swift з України обмежені (лише оплата лікування та т.п.), з інших країн зазвичай swift без проблем робиться самостійно через інтернет банкінг, але краще попередньо спитати у свого іноземного банка (наприклад в Туреччині можуть бути приколи, коли треба особисто звернутись у відділення для оформлення swift переказу)