Ванкувер2022 🇺🇦
-
Nanaimo находится на Vancouver Island. От Ванкувера добираться или паромом от Horseshoe Bay, или самолетом / вертолетом (Harbour Air, Helijet).
-
Поки шукаєте українські ліки, скажіть їй піти до walk-in clinic. Тут просто так без візиту до клініки лікарі не випишуть рецепт - це їм буде коштувати ліцензії.
-
Мне по телефону мой семейный тоже выписывает - но я не уверена, что не-семейный выпишет без первоначального визита.
-
Пришлите пожалуйста и мне ссылку на курсы англ. Спасибо 🙌
-
Це до податків чи після? На місяць, так? На одну людину або сумарно на двох? А дітлахів додавати? Бо з дітлахами життя дорожче!
-
Вопрос еще интереснее, а где вы сводки смотрите, я новости Ванкувера только из чата и узнаю) может показаться странным, но может посоветуете источник, спасибо
-
Можно еще на сайте, стать в очередь и ждать когда назначат( но это как писали выше более 3 мес)
-
Спробуйте через цей додаток. Можна безкоштовно отримати консультацію сімейного лікаря, який зробить Вам направлення до вузького спеціаліста. Просто внесіть туди свої дані, та моніторте вільні віконечка. Я так дитині зробила направлення до дитячого кардіолога. Після 5 хв розмови з лікарем онлайн.
-
Видел в другом чате, так связались с врачом