Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всім доброго дня, можливо хтось знає, як і де треба брати апоінтмент до лікаря (із карткою MSP)? Буду дуже вдячна!
-
Дякую!
-
Подивіться по Google Maps walk-in clinics які найближчі до вас. Потім на сайті обраної walk-in clinic подивіться, чи вони роблять запис або жива черга (в кожній клініці по різному). Коли підете до клініки, то запитайте, чи є в них family doctors which accept new patients - варто спробувати знайти сімейного лікаря.
-
Якщо підійде онлайн то можно тут
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, нужно ли проходить мед комиссию ребенку в 2 года? Спасибо!
-
Добрий день, нашій 4ри і проходила разом з нами
-
Дуже дякую!
-
Так
-
Кто-то подавал заявку на ежемесячную выплату от Британской Колумбии?. Если да, то на сколько долго ждали выплату?
-
Скажіть, будь ласка, сьогодні басейни працюють? Цікавить конкретно Vancouver aquatic center але я так підозрюю, що якщо вихідний, то він мав би бути всюди)
-
Привет всем! Кто хочет бухнуть сегодня на славу и потанцевать в клубе, пишите, собираем компанию :)
-
Это по нашему 👏🏻
-
Мдя... Как там говорится ? Водку жрать это вам не спортом заниматься - тут здоровье надо. 😂😂😂
-
Ну а чего нет?😂
-
ищите 12 шагов ему)
-
Ты ж 2 дня назад вроде закладывал и искал компанию? Седня опять ?😳😂
-
Ребят , тут кто-то работает в отеле в Ванкувере ? Holiday Inn или любой другой ?? Я вроде видел кто-то писал, что работал , но не могу найти этого человека
-
важко там працювати?
-
Можна у приватні напишу ?
-
Я ще літом працювала зовсім трохи, а що Вас цікавить?
29 Jan 2023, 04:08
51687/206839
43 minutes ago