Ванкувер2022 🇺🇦
-
В нас нічого не перевіряли, просто ми скидали їм наші квитки та паспорти і все.Так ми телефонували , як тільки прилетіли , там є стійка і номер телефону , попросили на рецепції телефон, тому що карток в нас не було, а з картки ЄС не пропускало дзвінок
-
Кто-то знает дают ли бесплатное жилье в Калгари ?
-
Ви вже по приїзду телефонували?)
-
Так… буває таке… та ви просто по адресі поїхали?
-
Thank you 🙏
-
Хай щастить🙏🏼
-
Супер) будемо і ми намагатись……
-
Дякую гарно) Так в Річмонд, готель Holiday Inn
-
А куди ви дзвонили? Волонтери в аеропорту до 19 ніби ж? Чи типу ота організації, яка ,, червоний хрест,,
-
Добрий вечір. У мене паспорт також до 2024 року. А невже зараз можна поміняти паспорт? На скільки я знаю, то потрібно подавати документи на новий паспорт не раніше 3х місяців до кінця строку дії паспорту 🤔
-
"...При том, что согласно этой программе предусмотрен многоразовый въезд – выезд в течение 10 летнего периода..."
-
Номер организации саксес, звонили в полночь и нам ответили. Сама организация в аэропорту работает до 23:00 по-моему.
-
Скоріше за все просто кажуть що загубили та роблять новий
-
Можно два паспорта иметь
-
> будемо чекати поки нас не поселять та нікуди не підемо > не дуже приємний волонтер 🥱🥱🥱🥱
-
Какая жесть 😬
-
У всех адекватов от таких условий будет глаз дергаться
-
а потом у местных складывается плохое впечатление об украинцах, приехали в страну и ещё условия ставят :D
-
Стори во 👍 Постыдилась хотя бы писать такое, я хз
-
Волонтерство строящиеся на «спасибо» и пожертвованиях, и агрессивные украинцы, которые приезжают в самый дорогой регион без запасного плана, хостов и ножкой топают в аэропорту с нотками манипуляции
29 Jan 2023, 04:08
51977/205264
about 4 hours ago