Ванкувер2022 🇺🇦
-
На жаль будемо реалістами Далеко на всі дозволяють переробку та ще ц доплачують за неї так, як повинні ) в теорія це все звісно працює Я більше про практику та реалії сьогодення Я лікар який ніколи не працював раніше в доставці, життя повернулось інакше Шкода , до не взнала про це раніше Так як більше місяця шукала роботу і просто гаяла час Рахую-це прекрасний варіант по прильоту мати кошти реальні, а не гаяти час просто на дивані Паралельно звісно шукати роботу ) Це особисто моя думка🙃
-
кто нибудь знает, есть в Канаде сайт заказчиков-исполнителей типа fixly польского?
-
У Вас все вийде! Нехай щастить🙏❤️
-
З моїми трьома хлопцями не встигаю смажити…
-
Привіт З наших хтось працює в Telus ? Потрібно підключити інет вдома. Було б не погано мати знижку та швидкість опрацювання заявки Дякую за відгук
-
написано що программа повинна закінчитись 31 березня, а виплати будуть до 4 червня
-
Здравствуйте. Нужно 4 номера.
-
Підкажіть будь ласка.Якщо я подав анкету на Cuaet,але розумію що не встигну виїхати до 31 березня,я можу подати ще одну анкету на термінову візу без фольги?
-
А кто знает, когда сезон ,,разгонится»?
-
Ок, так зачем подавать еще одну заявку?
-
Я її не встигну отримати до 31 березня,не враховуючи вклейку
-
Вам и так выдадут ее, вы можете просто не вклеивать если спешите, нет особенной заявки на подачу визы без фольги
-
На термінову візу,її роблять швидше чим звичайну
-
Почти как из блинов, медовик на сковородке 🌝