Ванкувер2022 🇺🇦
-
И питомцев нужно декларировать
-
Трохи неточна інформація щодо студентів: - Навчання у вищих навчальних закладах платне. Кожен навчальний заклад вирішує, чи приймати студентів на CUAET як domestic students чи foreign students. Це суттєво впливає на кошт навчання. Також кожен навчальний заклад, на свій розсуд, може надавити скидки та стипендії. - Навчання у школі безкоштовне для усих дітей, батьки яких знаходяться за work permit в Канаді. Британська Колумбія не є винятком. - Були спочатку помилки коли школярам з student record приходив інвойс з MSP на $75 в місяць. Цю помилку вже виправили. (Доречі немає «навчання за програмою MSP»).
-
Спасибо
-
Здравствуйте! Кто летит в ближайшее время с Украины в Ванкувер ? Нужно передать маленькую передачкку (меньше кг)
-
? Машина не влезет ( Если вы о ней
-
Revo ? 😁
-
Ребята нужна обратная связь ! Получил визу Канаду по Айди паспорту Без загранпаспорта я могу вылететь, по этому документу ? Кто летел из Турции в Канаду ?
-
не знаю, пробачте
-
а може й ні
-
ну ми з польши летіли по звичайному паспорту, але я не впевнена, тому що ми ще в серпні летіли
-
рево
-
це пиво начебто
-
я можу в мами спитати
-
Добрый день, кто то ждал долгу визу на ребенка (что бы отправить паспорт на вклейку) может кто то как то ускорил этот процесс ?
-
ребят, кто планирует лететь в ближайшее время в Ванкувер? Нужно захватить пустой рюкзак на 12л (мелкий). вес 3кг (он с аккумуляторами). Могу помочь на месте или закинуть денежек за доставку
-
У ребенка свой паспорт а её маме уже вклеили визу в паспорт а ребенку уже два месяца не приходить одобрение (
-
Ищу соседа !! Район New Westminster Рядом станция метро (Columbia, New Westminster) Квартира однокомнатная(кухня студия), отдельно ванная с туалетом Состояние отличное Интересуют детали 7783256095
-
у нас у малого была вклейка в паспорт жены, поэтому я отправлял ее паспорт с письмом - просьбой рассмотреть его заявление. можете попробовать сделать так же
-
фоиллесс это без вклейки в паспорт на 1 въезд
-
ворк пермит это не виза
29 Jan 2023, 04:08
52583/207086
19 minutes ago