Ванкувер2022 🇺🇦
-
какой банк открывает кред лимит украинцам без депозита (кроме CIBC)?
-
sushikaido.ca/
-
спасибо
-
и без работы? (мы только приехали)
-
Дивно, мені не відкрили навіть з тим, що я свої гроші клала, мабуть від менеджера залежить ) Тому ще ВМО радили, там хоча б не брехали, що не відкриють, одразу сказали ну так і так, а тут з три короба розказали і нічо))
-
Були на схожому шоу hot wheels в Польщі. Для дітей дуже цікаво і дорослим також сподобалася
-
Добрі люди🤗, поділіться будь ласка досвідом перевезення котів до Канади 🐈. Зрозуміло, що все начибто є в інтернеті та багато відповідей у чатах але я дуже хвилююся. В кого що перевіряли: вагу тварини, параметри переноски, паспорт, щеплення, чіп? Де тварина летіла? Як зареєструвати на рейс? Як домовитися про місце в літаку для кота? Може хтось може додати фото переноски, в якій тварина летіла, буду дуже вдячна😁.
-
Летіли з Софії майже добу, в кицьки паспорт був та документи типу там огляд вета, дозвіл на виліт тварини з країни. Переноска була трохи більша, але ніхто не перевіряв, подивились паспорт киці і все. Кицю в сумці я тримала на руках, бо вона мявчала внизу, я туди їй руку засунула і вона заснула - ніхто нічо не говорив) Реєструвати на рейс - то окрема історія, краще дізнатись чи є місця для кота,потім купляєте квитки і одразу реєструєте кота. 150 євро мені вийшло доплати за кицю. Можете в повідомлення написати якщо щось цікавить, розкажу більше, бо там багато чого, я дві доби не спала, так стрьомно було за кицю, а вона долетіла супер))
-
Помогите найти жильё с 8.03. кваотиру однокомн. На 2 недели, месяц. Для мужчины без вредных привычек.
-
Добрый день! У меня есть виза, если прилечу, могу ли я рассчитывать на разовую помощь марта месяца, какие документы нужны?
-
Добрий вечір! Поділіться будь ласка досвідом. Хто продовжував паспорт в Канаді, скільки це займає часу і яка процедура. Дякую.