Ванкувер2022 🇺🇦
-
І я не можу ніде найти інфу які саме документи потрібні по прибуттю
-
А цей додаток як я розумію щоб зробити декларацію, так?
-
Окей, дуже дякую за відповідь)
-
Забудьте про ArriveCAN. Не забивайте себе и другим голову. Он не обязателен. Декларацию заполните в аэропорту по прилёту
-
Когда мы летели это приложение было обязательно что бы подгрузить туда данные о вакцинации от короны либо сесть на 14 дней на карантин и там отмечаться С декларацией никак не было связано
-
Забудьте про ArriveCAN. Не забивайте себе и другим голову. Он не нужен, использовался во время карантина - сейчас отменён. Декларацию заполните в аэропорту по прилёту
-
Доброго дня! Два дні тому приїхала до Ванкуверу. Шукаю будь яку роботу. Англійська мова на початку вивчення. Дуже потрібна допомога і порада🙏🏻
-
Дякую
-
Всем отличного дня от новых жителей Ванкувера!
-
По прилёту сколько денег с собой везёте
-
Какую декларацию надо будет заполнять?
-
Доброго дня 🙌 Може хто знає - чи можно в посилці Україна-Канада передати не тільки речі, а ще й документи?
-
Добрий. Можна, але тільки під вашу відповідальність. І краще загорнути в непромокаючий пакет на всякий випадок. Мені надсилали оригінали деяких довідок, але це ж не паспорт і не, наприклад, документ про власність. Так що на ваш розсуд і ризик.
-
Так вроде было по пятницам или я что то пропустил?
-
Усім привіт) скажіть будь ласка, хто вже стикався з медециною в Канаді. Після отримання страховки, як взагалі потрапити до лікаря, просто на консультацію І чи потрібно довго чекати?
-
Уже в Port Moody
-
Облагораживаю свою комнату.
-
Отдыхаю после рабочей недели. Все не могу поверить что у меня теперь график как у нормальных людей с пн по пт до 18… Елка все так же по феншую стоит в моей хост семье)
-
Добрий день! Ми українська родина: 2 дорослих, 2 синів 20 та 14 років а також кішка ніжна і тиха. Шукаємо житло в Річмонді, 2-3 bedrooms, 2500-3000, гроші є, робота є. Можливо хтось володіє інформацією щодо оренди житла, будь ласка відпишіться.
-
Його потрібно шукати самим, і то тут дуже велика проблема, лікарі майже всі не беруть нових пацієнтів
29 Jan 2023, 04:08
54783/206840
about 3 hours ago