Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ну мала всього місяць, як в Канаді.😉 Тому для неї і мене було страшненько!!!
-
Такое ощущение, что они первый год с таким сталкиваются. Каждый год одно и тоже... Люди гибнут
-
Ні, в Онтаріо. Вона ще там!! І там був страшний ураган!! Але через 2 місяці переїде до Ванкувера.
-
Ну так а хто вам казав, що мені виписували всі? Це норма Велика конкуренція не лише на работу тут Ви просто стверджуєте, що таких цін немає, а не те, що вам не відповідають
-
В Ванкувере?
-
Я це бачив, не всі ще відписувати спішать :)
-
www.facebook.com/marketplace/item/570390648035826/?mibextid=6ojiHh
-
Да,було дуже страшно. Моя донька була на трасі біля Чатема. Їх автобус витягували з наметів 4 години! Слава богу все закончилось добре!!🙏
-
Отнимайте минимум 20% от часовой ставки, приблизительно будет чистыми.
-
От вас точно ничего не хочу))) кто ищет - тот найдёт...
-
Пожскажите, где посчитать чистыми нетто зарплату? В зависимости от самой ЗП брутто в Британской Колумбии? Может, есть калькулятор?
-
В цьому році було написано, знімала недавно це поняття розширене) не розумію що ви хочете від мене, написав те що бачу з ринком зараз
-
В общем, в момент, когда не получается найти что-то адекватное дешевле 2к - проблема не в вас, это наоборот норм. А вот дешевле - удачка.
-
Я про то, что девушка сняла недавно по цене 1300 и это возможно. Перечитайте внимательнее ...
-
Ну так я за ціни написав все зверху, гляньте самі на теперішні ціни )
-
Думаете девушка снимала до ковида два года назад? Она из Украины переехала в этом году...
-
Ну і плюс після ковіду вони ціни підняли, під час не можна було, зайдіть на маркетплейс та й гляньте ))
-
Я просто написала про ті умови, які в мене…🤷🏽♀️
-
Ну студенты каждый год приезжают и уезжают...
-
Такі ціни можливо були на початку року, зараз студенти приїхали і такого далеко нема)
29 Jan 2023, 04:08
5556/205042
about 2 hours ago