Ванкувер2022 🇺🇦
-
Дякую 👍
-
Ми живемо далеко від Ванкувера, в Ебботсфорді. Оренда щомісяця будинку з трьома спальнями - 2200 сад. + платежі десь до 300 сад (це з запасом трохи). Страховка на 2 авто 260 дол (це вже з місцевими правами). Мобільний зв'язок на двох дорослих - 80 сад. Заправити 2 авто - це ще десь 200 дол на двох на місяць. Харчування - це вже залежить від Вас. Мої люблять смачно та вдосталь, з печивом, смаколиками, морозивом, соком та газованою водою. В середньому не менше 400 баксів на тиждень, буває більше, буває менше. Ітого 5040 дол. Але це без одягу, взуття, ліків тощо... Без садочку, який буде у Вас, якщо Ви обоє будете працювати. Але на 4-х осіб, де двоє дітей 16 та 12 років.
-
Дякую. Це у Ванкуверскій агломерації. А у Вікторії агломерації можливо відрізняється?
-
Навіть на дві людини то було б дуже економно, з дитиною то дууже мало. Для прикладу, я одинока студентка, знімаю найдешевшу кімнату і економлю, користуюсь переважно міським транспортом (що за межею Ванкуверської агломерації дуже складно), і чистих витрат в мене за грудень вийшло 2100 приблизно. І то кожен місяць так мало не може виходити, бо цього місяця я нічого особливо не купувала, не була в стоматолога і тд.
-
Підкажіть будь ласка з досвіду. Щомісячні витрати на сім'ю з дитиною 3 роки, з житлом в Британській Колумбії — до 4000$/міс (Бажано агломерація Вікторії). Це нормально чи мало?
-
Приносят на ресепшн уведомление с окнами доставки, важно в это время быть дома
-
Можно курьером, можно на отделение, нам доставляли под дверь
-
И если звонить в службу поддержки, то уже канадскому
-
Вам все равно по факту в итоге доставляет канадский перевозчик
-
Скорее всего одинаково :)
-
Мне тоже интересно.