Ванкувер2022 🇺🇦
-
на йотубе есть, везде есть. ворк пермит дают вместе с визой. дают letter of introduction и в первом аэропорту прилета в канаду нужно получить пермит
-
ци можна в салон таку зарядку від ноута?) вибачте за дивне питання))
-
в салон?
-
Так, можна. Там головне правило, Аби ваша ручна поклажа була менше 8кг і брати усі батарейки туди, а не класти у валізу
-
Можно. Все батареи нужно брать в салон.
-
Пермит выдадут. Там вопрос только с выплатой 3000кад. На данный момент чтоб подать заявление на эту выплату - нужно прилететь до 31 марта.
-
Да, про выплату знаю, вопрос к пермиту был, спасибо большое ) А скажите, медицинский экзамен я могу уже сдать в Канаде или нужно прилететь с мед. комиссией и показать её офицеру ?
-
внутри 90 дней будет
-
Спасибо )
-
Я подалась, дата десь на 23 квітня. Щодня дивлюсь дати поближче, але поки нічого
-
Какого года?
-
Зустрічала варіанти коли у Монреаль летіли щоб зробити це інтервью з офіцером
-
добрий ранок) до речі, з приводу американської візи. хтось знає орієнтовний час очікування після інтерв*ю? мені кажуть люди, які отримували тут, що від 3 днів до 3 місяців)) може у кого є актуальна інфа
-
По Канаді вам він не потрібен, права чи bcid
-
Особисто літала по BC ID і вже не питали загран, бо це внутрішні рейси
-
Або по місцевим ID
-
Робити два заграни…
-
так а як без паспорта повернутися назад? якщо паспорт після інтерв*ю треба лишати там
-
Так, кому дуже треба можна і в Галіфакс, я бачив одного разу вікно через 2міс там, але всюди в середньому 1-1,5 років черга лише на співбесіду для отримання звичайної туристичної платної візи, це вам не CUAET
-
Беріть іншу компанію просто і завчасно у кастом сервісі уточніть цей момент WestJet по айді подивились і все Але можливо тому, що в мене не було багажу, я не проходила стійку реєстрації, лише онлайн чек ін і після по кр коду весь контроль був
29 Jan 2023, 04:08
56114/206809
about an hour ago