Ванкувер2022 🇺🇦
-
Всім привіт. Вибачаюсь що Я Вам одразу не сказав, тому що я завжди переживаю коли пишу ці слова і мені завжди страшно що мене ніхто не підтримає🙏 🔹 Зовсім недавно ( 3 місяці тому) я створив один благодійний проект «Зелена 🌳 Країна»який спрямований допомогти нашій державі, нашим воїнам на передовій та нашій природі 🌳. 🙏 Але Цей канал не простий. Щоб попасти до нього Вам потрібно сплатити невеличкий благодійний внесок, ( 200 - 500 або 1000 грн) , як символ того, що ви за «благодійність» та підтримуєте нашу ідею. * Але не переживайте, це не якийсь обман чи спосіб хайпанути на війні🙏 Ні одна копійка поки що не впала мені на кишеню, наоборот я стабільно зі свого рахунку поповнюю казну нашої благодійності, щоб показати на свому прикладі те що так потрібно робити і це правильно. 📈 До поки у нашій країні війна, нам потрібного кожного робити маленькі кроки у вигляді моральної підтримки, донатів та будь-якої іншої допомоги. - Кому ця інформація не байдужа, напишіть мені в дірект і я надам Вам усю підтверджуючу інформацію щодо вступу в наш «благодійний канал» * Вибачаюсь також що приходиться до Вас звертатися, але до поки війна не закінчилась, я буду стукати у всі двері.
-
Цей канал вже підтримали 500 українців
-
Есть ли онлайн предрегистрация на син номер?:)
-
-
Хэхэ та да , уже очередь около 45-50 людей , подошёл след. человек и ему говорят ждать 4-5 часов минимум :)((
-
Я в этом 103 - 15295 BC-10, Surrey, BC V3S 0X9 Вот в 9 утра ) Посмотрим сколько займёт Передомной 30 людей , а 1 человек проходит минут 20 минимум ……
-
Все елементарно просто. Как выходите с самолёта идёте туда куда все идут, там никак не потеряетесь так как путь только один. Обязательно заполнить декларацию на автомате, там есть укр язык. После идёте в очередь как все. Будут офицеры стоять проверят паспорт и квитанцию о декларации и скажут куда идти. Если надо WP то его получают справа от ленты багажа. Там точно разберётесь
-
Всем добрый) Хочу отправить укрпочтой с Киева в Ванкувер. Укрпочту оплачиваю в Украине 100%, а в Ванкувере оплачу другую сумму после таможенного контроля, с этого возник вопрос ;) - Кто уже в Канаде получал свои посылки с Украины, какие габариты были посылок; - какие суммы пришлось оплачивать, после канадской таможни (растаможики)
-
Смотря что отправляете - сумма пошлины будет от этого зависеть. Если посылка особо не габаритная или тяжелая, то могут попросить самим с почтового отделения забрать
-
В Сюррее очередь надо занимать часов в 6 утра, и уже будет человек 15 под дверью стоять 😃
-
Это одежда. Габаритная. Хочу для себя понимать, сколько это стоит Может кто-то уже воспользовался и может поделится своей историей. Любая история связанная с доставкой с Украины, будет полезной
-
Знов ж питаю: страхування чого? Здоров‘я? Життя? Від нещасного випадку? На відміну рейсу? Нема такого «страхування при виїзді за кордон». У вас по прибуттю буде з першого дня безкоштовне медичне покриття. Єдине що доки у вас не буде MSP номеру (номер державного медичного страхування) і якщо ви йдете до лікаря, то можливо треба буде спочатку заплатити і потім подати на відшкодування грошей. Усі інші види страхування - це ваш особистий вибір.
-
Страхування чого саме? Ніби то ніколи не було вимоги щодо страхування…
-
Да, нам так и посчитали