Ванкувер2022 🇺🇦
-
о_0 страховка... у меня на укр. правах 170 баксов. После укр. прав стало 100 в месяц
-
вряд-ли, в канаде процедура обучения занимает 3 года.
-
Добро пожаловать, Мария К.. 📌 Project & Product Management с нуля! @pm_secrets – канал с полезными обучающими материалами по управлению проектами в IT для начинающих.
-
Я здала тільки перший етап, це теоретичні знання. Потім чекати рік для здачі роуд тесту. Тож мені залишилось до вересня знайти курси по водінню а потім іти на тест.
-
Если мы говорим об украинском водительском удостоверении. Вот смотрите, это скрин офиц сайта ICBC, замена требует valid (действительное, годное) водительское удостоверение. Но сейчас война и на местах, в ICBC, сотрудники помогут вам с этим вопросом, думаю, решить положительно. Обратитесь лично, не затягивая, с просьбой рассмотреть возможность замены.
-
vm.tiktok.com/ZMYQRrttU
-
Я не буду сперечатися але для отримання класу 7( це буква N) як у правилах написано ви повинні мати учнівські права (це буква L) не менше ніж рік. Так за цей час ви можете готуватися та проходити тест, але права вам ніхто не дасть раніше.
-
Тим хто не мав водійських прав до цього ( я маю на увазі в Україні чи будь якій іншій країні) в Канаді потрібно все вивчити з нуля. І шлях хоч і довгий але це я вважаю він того вартий. Спочатку учнівські права де ти по суті не можеш їздити без супроводу Потім новачка права де треба бути дуже уважним щоб не заробити штрафів А далі вже постійні права. І якщо хочеш підвищувати клас то звісно нові екзамени. От такий шлях