Ванкувер2022 🇺🇦
-
vm.tiktok.com/ZMYQRrttU
-
Я не буду сперечатися але для отримання класу 7( це буква N) як у правилах написано ви повинні мати учнівські права (це буква L) не менше ніж рік. Так за цей час ви можете готуватися та проходити тест, але права вам ніхто не дасть раніше.
-
Тим хто не мав водійських прав до цього ( я маю на увазі в Україні чи будь якій іншій країні) в Канаді потрібно все вивчити з нуля. І шлях хоч і довгий але це я вважаю він того вартий. Спочатку учнівські права де ти по суті не можеш їздити без супроводу Потім новачка права де треба бути дуже уважним щоб не заробити штрафів А далі вже постійні права. І якщо хочеш підвищувати клас то звісно нові екзамени. От такий шлях
-
Я на острові Ванкувер, тут з транспортом біда...без машини як без ніг...але поки що намагаюся справлятися. Про транспорт Ванкувера чую тільки добрі відгуки. Вам рекомендую не затягувати і здати тест, права не будуть зайвими.
-
У мене були права,тому намагаюся здати,бо сказали тільки один рік,потім знову теорія і все таке. Хоча,я дивлюся на транспорт,доволі добре все, тільки автобуси довго чекати,а скай трейн я не відкину, навіть коли отримаю права, іноді краще доїхати за 20 хв,ніж чекати 1,5 години у пробці))). Це моє бачення транзиту)
-
Син в сб ) Очередь 4 часа простояла р образовалась последняя очередь уже на выдачу Так что записалась в сб на определенное время, чтобы ещё передомной не ждать 30 человек
-
Добро пожаловать, Ігор Щерба. 📌 Project & Product Management с нуля! @pm_secrets – канал с полезными обучающими материалами по управлению проектами в IT для начинающих.
-
Какие позиции, можно узнать Английский есть
-
Добро пожаловать, Tamara Han. 📌 Project & Product Management с нуля! @pm_secrets – канал с полезными обучающими материалами по управлению проектами в IT для начинающих.
-
Добро пожаловать, Uliana. 📌 Project & Product Management с нуля! @pm_secrets – канал с полезными обучающими материалами по управлению проектами в IT для начинающих.
-
Зайдите на сайт ISS of BC, там перейдите в раздел LINK. Регестрируетесь, сдаете экзамен чтобы определить уровень владения языком. Это бесплатные курсы для всех эмигрантов, не только для тех кто по CUAET.
-
Добро пожаловать, Оливия💼. 📌 Project & Product Management с нуля! @pm_secrets – канал с полезными обучающими материалами по управлению проектами в IT для начинающих.
-
🇨🇦🇺🇦Сьогодні 22 березня буде оголошення міністра імміграції Канади щодо програми Canada-Ukraine Authorization Emergency Travel (CUAET) Кому буде цікаво дізнатись інформацію наживо, зустріч відбудеться за наступною адресою: Location: Café Ukraine 911 Carling Avenue Ottawa, Ontario K1Y 4E3 Також онлайн трансляція: youtube.com/live/BK-0DLcNPns?feature=share