Ванкувер2022 🇺🇦
-
Обов‘язково мають бути документи, і щеплення на сказ. Залежно від країни виліту можуть вимагати також тітри. Без цього не пустять тварину у літак, і буде жахлива ситуація якщо його доведеться лишати в аеропорту.
-
Я вже у Ванкувері, в Україні нема кому зробити йому документи. Інакше я б групи не писала
-
12 лет с CIBC. много хороших моментов, и много моментов, когда приходилось наезжать на них и разбираться. Абсолютно все зависит от людей на месте. К сожалению, как только найдешь компетентного человека, с которым надеешься будешь работать - его/её куда-нибудь повышают или переводят повыше. А идиоты так на месте и сидят. 😔 TD - такой же опыт. Советую посмотреть на Coast Capital - многие вещи для компаний предпочитаю делать через них. Тоже уже больше 10 лет
-
вам надо в ваш school district обратиться, найти к какому вы относитесь и им позвонить
-
Вітаю! Якщо хтось має, надішліть, будь ласка, сайт для реєстрації дитини до школи у Ванкувері. Не можу знайти(
-
Где вы живёте?
-
Вибачте за можливо дурацьке питання, як звернутися в school district і що це таке?))
-
Мы регистрировали детей именно так, как я описал
-
На скільки я знаю, то потрібно реєструватися на якомусь сайті, додавати туди документи дитини і потім мені мають зателефонувати та призначити день зустрічі. Можливо я помиляюся.
-
Квадрига возвращается 😄
-
Напишу в приват. Дякую)