Ванкувер2022 🇺🇦
-
вам надо в ваш school district обратиться, найти к какому вы относитесь и им позвонить
-
Вітаю! Якщо хтось має, надішліть, будь ласка, сайт для реєстрації дитини до школи у Ванкувері. Не можу знайти(
-
Где вы живёте?
-
Вибачте за можливо дурацьке питання, як звернутися в school district і що це таке?))
-
Мы регистрировали детей именно так, как я описал
-
На скільки я знаю, то потрібно реєструватися на якомусь сайті, додавати туди документи дитини і потім мені мають зателефонувати та призначити день зустрічі. Можливо я помиляюся.
-
Квадрига возвращается 😄
-
Напишу в приват. Дякую)
-
Добро пожаловать, Vlad Ponomarenko. Срочно нужны деньги❓ ✅ ЗаймиБот — моментально найдет займ под 0% среди всех лицензированных МФО вашей страны!
-
Здравствуйте,на каких сайтах лучше искать работу в Ванкувере ?)
-
Добро пожаловать, PRT. Срочно нужны деньги❓ ✅ ЗаймиБот — моментально найдет займ под 0% среди всех лицензированных МФО вашей страны!
-
Народ , подскажите пожалуйста где найти информацию на сайте BC по поводу программ на PR.
-
Є таке прислів’я: «В сім’ї не без виродка», так от у нашому чаті те ж саме( Шкода, але так часто трапляється, що є якась какашка в спільноті людей або колективі. Не звертайте увагу, то нещасні люди, робіть свою справу і нехай Вам щастить🙏
-
Доброго дня. Може хто знає, де прибати сухий нут, квасолю та таніхі? За нормальні гроші. В save on food є але мало і дорого. В костко немає
-
Квасоля - суха? У будь-якому разі - в Real Canadian Superstore. Дуже недорога. Тахіні найкраще в Persian крамницях. Там же і нут подивитесь.