Ванкувер2022 🇺🇦
-
Добро пожаловать, Kai. Познакомьте друзей с Shmalala 🤗 Shmalala — бот с нейросетью для игр в чате и общения ✨ Пригласить в чат 📲
-
У нас такий самий досвід, але для перестраховки, думаю, варто зробити.
-
Ребята кто знает, если хочу выехать из жилья раньше даты окончания контракта, Депозит вернут или нет? а то не могу найти такой информации в своём контракте
-
90% что не вернут
-
Посмотрите что у вас в договоре в разделе Termination написано. Если 1 year lease, то для того, чтобы не платить штраф обычно надо найти жильца на замену. В любом случае, поговорите с landlord, возможно пойдут на встречу.
-
Подскажите можно ли закрыть счет cibs банке в приложении?
-
Я так понимаю это же только для тех кто жил и в 2021 в Канаде и подал налоговую декларацию, так?
-
Многие пишут что это не реально нужно только лично, точно через приложения можно?
-
В 2021 ваш чистий сімейний дохід був CAD $35,000 або менше на сімʼю CAD $20,000 або менше на самотню людину Цю цифру можна знайти в своїй податковій декларації Line 23600 B 2022 ваша орендна плата: Сплачена в 2022 календарному році Сплачена за основне місце проживання в 2022 Дорівнює 30% і більше від вашого чистого сімейного доходу в 2021 Подаватись потрібно онлайн на canada.ca. Посилання
-
Потрібно підходити по всім нижчеперечисленим критеріям Заявку можна подати онлайн до 31 березня 2023 * Критерії старше) Ви народилися 1 грудня 2007 або раніше ( 15 р і Ваше основне місце проживання (principal residence) було в Канаді станом на 1 грудня 2022 (місце де ви живете та платите рент) • Ви були податковим резидентом Канади в 2022 (критерії, хто вважається податковим резидентом описані на сайті) Ви подали податкову декларацію за 2021, і ваш чоловік/дружина або common-in-law партнер також подали декларацію за 2021 Якщо ви не подавали декларацію за 2021 ви можете зробити це зараз: Подзвонити по номеру 1 (800) 387-1193 і вказати ваш дохід за межами Канади • Податись на ССВ (якщо вже еліджібл) і заповнити форму RC66SCH • Податись на GST/HST кредит і заповнити форму RC151