Ванкувер2022 🇺🇦
-
Здрастуйте, у когось є досвід відправлення великих посилок з Польщі до Канади (Ванкувер). Дуже цікавлять перевізники, але поки що все що знаходжу - ціни скажені. Потрібно відправити валізу з речами, але, дивлячись на вартість пересилки, то легше ці ж речі на місці купити.
-
Добро пожаловать, Grateful. Познакомьте друзей с Shmalala 🤗 Shmalala — бот с нейросетью для игр в чате и общения ✨ Пригласить в чат 📲
-
Добро пожаловать, Дарина. Познакомьте друзей с Shmalala 🤗 Shmalala — бот с нейросетью для игр в чате и общения ✨ Пригласить в чат 📲
-
Ми летіли без візи aircanada. Не виходили з транзитної зони, пересадка 5 годин.
-
я буду летіти другий раз. перший раз коли летіла, всі літаки запізнились з німеччини і в ітозі пересадка в монреалі була вього 40 хвилин. я тоді не знала про перший порт оф ентрі для ворк перміта. спокійно долетіла до Вана, а там сказали - йой, так треба було в монреалі, а ми вам не можемо дати. якщо пересадка коротка і ти пропускаєш наступний літак ізза довгої видачі ворк перміта, то імміграційна служба має вас все рівно посадити на будь який літак до пункту призначення, бкзкоштовно. ось так мені сказали. але то було в 2022. сподіваюсь що все залишилось і так само
-
Нічого не змінилось. Work permit треба отримувати в першому аеропорту.
-
В аэропорту выдают только Work Permit. А уже SIN вы получаете в Canada Service
-
Добро пожаловать, FG. Познакомьте друзей с Shmalala 🤗 Shmalala — бот с нейросетью для игр в чате и общения ✨ Пригласить в чат 📲
-
instagram.com/barber_ivanka?igshid=YmMyMTA2M2Y=