Ванкувер2022 🇺🇦
-
жесть, у людей ни капли инстинкта безопасности 😔
-
Увііііі біжимо на пошуки завтра ❤️
-
Вы живёте в квартире или доме!
-
Ця родина єнотів вже давно мешкає біля терміналу SeaBus. Бо там МакДональдс поруч, дуже гарна помийка як по єнотовим стандартам. Одного разу ми всі завмерши дивились як мама переводила малеч понад водою по балці. Високо, просто жах. Одна малеча не захотіла переходити, побоялась - вся родина повернулась і пішла обратно. А батько їхній такий величезний єнот, гуляє один, вранці поза МакДональдсом як в сторону набережної йти. Я його багато раз там зустрічала як на роботу йшла, він в мене завжди мій ланч клянчив.
-
Ну поки що ви все одно на щаблі повище ніж гуси і білка 😅
-
Ще бачила скунса 1 раз. Все)
-
Я в Канаді с листопада - бачила їх 4 рази всього.
-
Ну все, їдемо знайомитись 😅
-
Лучше б я в Манитобу поехал, знакомые приехали туда 3 дня назад, дали на месяц отель…
-
Если есть места,могут и поселить.Но приоритет семьи с детьми
-
В Торонто дают, сейчас живу неделю в отеле, куча украинцев приезжает каждый день
-
ради интереса подходил, сказали давно халява закончилась)
-
Ну пока не сильно понял
-
Сегодня там был, вчера приехал. Не дали
-
Шось намагався знайти інфу по чату але не знайшов на цю тему, хоча вона начебто розповсюджена повинна бути… Є волонтери вночі в аєропорту які допомагають з розселенням?
-
Дают, как повезет
-
не дают
-
На неделю хотя бы
-
Ребят, всем привет Кто прилетал в Ванкувер, дают бесплатное жилье?
-
В Монреале ночью была женщина из КК (на выходе из аэропорта), она дала контакты, в Ванкувере стойка есть (назв забыл) до 23.00 работает на 2 этаже, но есть телефон ночной (мы звонили позже и нас поселили).
29 Jan 2023, 04:08
57632/208224
about a minute ago