Ванкувер2022 🇺🇦
-
А в Одессе есть парадная 🤣🤣🤣🤣
-
То кляті кирці))
-
ден - то щось типу тихої невеликої кімнати, де можна усамітнитися, за зайнятись навчанням, або ще чимось, не обов'язково без вікон. Наскільки я розумію це слово
-
Так вот же. t.me/govancouver2022/81369?single
-
О ну storage то вже коморка котра змогла
-
А от переклад який?))
-
Перепалка
-
я встречала den в контексте комнаты, которая продолжает кухню
-
storage
-
Коморка то мабуть pantry
-
Аххххааа
-
Если б я писала текст на украинском , вопросов бы не возникло. Вы хотите померяться пиписьками с женщиной? Вы уверенны? При чем тут Россия ? Если есть история. И есть грамматика правописания.
-
Пропоную інший варіант: просто так писати слова не так цікаво, а можна пограти в гру «слова». Наступній людині слово писати на літеру, якою було закінчення попереднього слова. Можна якось іншого разу пограти ;)
-
Типа коли дуже замерзла так шо аж стала тверда, наприклад коли мокрий одяг на мороз вивісити, то буде закоцюбла кофта
-
Бо двічі на день стандартно
-
Ще питаннячко маю. Таких абонентів номер яких, гуглиться як номер працівників Телус, але це робоколи кидати в чс та забити болта?
-
Гражданкой, вы живете в Украине, соответственно названия городов на украинском языке, если бы Одесса была в рф другой вопрос)
-
Тремпель к стати классное слово. Только наши знают. Хотя мало кто знает что это фамилия немецкого иммигранта в Украине ( под Харьковом по-моему ) открыл производство этих самых тремпелей ( плечиков ) в народе так и пошло название тремпель.
-
чимчопати - повільно гуляти
-
Вы Одессит ? Я Одесситка. А так же являюсь гражданином Украины. И как пишется название моего города я знаю.
29 Jan 2023, 04:08
57767/205192
20 minutes ago