Ванкувер2022 🇺🇦
-
Много где в вакансиях в обязанностях пишут список и в конце : and other duties if required В контракте также напишут, и это нормальная вещь здесь. Также в контракте прописывают часы работы, место, компенсацию, бенефиты и тд. То есть не дает шанса «поднасесть» на вас )
-
Добрий день.Шукаю роботу на будівництві, 20 років досвіду. Бажано на бетонні роботи, арматурник, але згоден на будь-яку роботу. З англійською складнощi, ідеально якщо на перший час у команді буде хтось укр/рус мовний. Якщо у вас є варіанти пишіть, або підкажіть порадою куди звернутися. Заздалегідь дякую.
-
Ідте до emergency room в Royal Columbian hospital. Якщо ви за CUAET, то у вас медичне покриття де факто з моменту прибуття в Канаду. Одразу нічого платити не треба в emergency, і рахунок ви потім скасуєте, коли подастесь на MSP.
-
Маса таких сайтів. Indeed, Job bank, Monster
-
Вам належить оранжева компас картка, якщо вам понад 65 років. З собою як підтвердження достатньо мати BC ID або водійськи права. Користуйтесь пільгами які вам належать, навіщо платити більше?
-
Ох, окей) как-нибудь позвоню им значит))
-
Да, спасибо я это понимаю, я сейчас работаю и у меня есть/был здесь контракт.) и я не строю иллюзий что я буду делать только ограничено свою работу от звонка до звонка, не умру если что-то навесят кроме, корона не упадет)) больше именно по поводу бумажек на будущее беспокоюсь))
-
SkyTrain, дуже зручно. Зупинка прямо в аеропорту. Або таксі чи Uber.
-
Спасибо)) очень на это надеюсь 😅
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка з приводу BCid. Це типу права чи Medical Services Plan чи то окремо подається?
-
Потрібно особисто йти до Driver Licensing office of ICBC
-
Можна оформити онлайн чи лише потрібно йти до них?
-
Здравствуйте. Нужно перевезти пару чемоданов и пакетов. Может кто-то помочь? ( наличка )
-
Дякую!