Ванкувер2022 🇺🇦
-
Ми відмовились, попросили антибіотик без обстеження. Прийом і антибіотик 80$са. Вилікували нашу кицю.
-
Може хтось знає де недорого зробити стерилізацію кішки?
-
Дякую, спробую
-
Atlas clinic, SPCA clinic, ще є одна в Langley, але я не пам‘ятаю назву.
-
Є urban animal hospital на Devie st, дуже недорого і російськомовний лікар, здається армянин, правда тобі далеко їхати мабуть
-
О, дякую Катя
-
Ветеран війни (2016-2017, нажаль є інвалідність, але працювати можу) шукаю будь-яку роботу, англійська мова на середньому рівні. Раніше працював з комп'ютерами. Warehouse worker, security, manufacturing. Люба праця де гарно платять))) Я newcomer, також чекаю workBC appointment, і сам висилаю резюме по різним роботам. Можливо не вірно зробив резюме. Також у житло потрібні меблі та техніка, можливо хтось допоможе. (Я в курсі про маркетплейс та креігліст). Дякую за розуміння. Гарного дня усім😁😁😁
-
МРТ для ребенка ждали полгода.О каком быстро может идти речь! Конечно, зависит от наличия специалистов, наверное.
-
Ищите информацию на сайте вашего VFS global, среди предоставляемых ними услуг, есть услуга обратной доставки курьером, которую Вы оплачиваете в банке, а чек об оплате с лиском (на котором написана адрес обратной доставки) вкладываете в письмо с документами.
-
Доброго всім ранку і гарного настрою! Підскажіть будь ласка, с дружиною хочемо поміняти водійські посвідчення, на теорії потрібно записуватись , чи можливо по факту , прийти в офіс оплатити і здати! Може ще хтось може рекомендувати інструктора і в якому районі краще здавати роуд тест? Зазделегідь дякую🙏 !
-
Також проблем не было з медициною. Хоча були вже декілька разів і у терапевта і у швидкій і у профільних спеціалістів. Профільних чекали напевно місяць. Але нам не терміново було. Дитина також пройшла повне обстеження в клініці, що займається проблемами серця. Але можливо нам пощастило з терапевтом та іншими лікарями. Ще можна в клініці, якщо потрібно попросити перекладача. Є українські також. У них є пристрій, який дозволяє долучатися онлайн перекладачу. Не знаю чи є у маленьких чи волк-ін клініках. Але у великих є. Ми користувалися коли я відчували, що не справлюсь. І перекладач був з нами дві години на лінії
-
Тоже интересует данный вопрос. Если найдете ответ, напишите пожалуйста