Ванкувер2022 🇺🇦
-
Опасно. Не делайте этого.
-
Sweet tv полноценно без впн работает?
-
Так у меня на ТВ нетфлик бесплатно, ток я его не включаю, там выбор так себе от конца 80ых и до 2008..10го ничего почти не вылажуют, а если и да то искать нужно долгова-то, но под приём пищи, что-то играет на заднем фоне, но в целом в интернете выбор побогаче. Но и нетфликс порой может приятно удивить( раз в году, что то толковое транслируют )
-
Та ясно шо не блокують. Так само можна всіляки рєзкі, мегого, торенти, данкі (напевно таких дідів тут мало). Просто з часом ця забава задовблює. Просто хочеться прийти, натиснути на кнопку і дивитись 4к без підвисань, реклам і 1іксбет ставки на спорт. Рекомендую впн+нетфлікс. По різним країнам різний контент. Гігантська бібліотека.
-
Так. Якось ще декілька років тому, коли сам ще не жив у ВС, бачив у новинах сюжет про те, як у Річмонді офіційно стартував продаж у новому житловому центрі. Ще до початку перед дверима стояла довга черга з юристів, які мали доручення від своїх китайських клієнтів на придбання нерухомості. Там близько сотні апартментів ( всі наявні на той час) було продано ще до кінця роблчого дня
-
Такиі є! При тому вони платять за навчання як іноземні студенти. Спілкувався з однією індускою, яка закінчувала коледж у Торонто. То обійшлось їй у $50к. Ще примірно стількиж її сім‘я витратила на те, щоб вона там могла знімати житло та харчуватись. Та для отримання PR їй ще було потрібно обов’язково знайти роботу за спеціальністю. Ну і пройти по онтарійській програмі все одно було вкрай складно.
-
Потомучто они здесь учаться и после получают PR, я когда в Пекине работал, офигел, что у моих учеников у 50% случаев, старшие братья и сёстры после школы будут лететь учиться в Ванкувер, остальные либо в Англию либо в НьюЙорк, радители говорят что бы налаживать бизнесс, когда приехал сюда всё стало ясно, бизнес они отлично налаживают 😅
-
Смотришь мегого в канаде через впн…